Dream Life in L.A.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Éld hétköznapi életed Los Angelesben

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Cbox
Dicsőségfal
Hét legaktívabb játékosa:
Cassandra F. Hamilton
middle of the party ~ Melanie & Will Britt-Robertson-Beautiful-Look-by-hqwallpaper.in

Augusztus hónap legaktívabb játékosa:
Beverly Cavalier
middle of the party ~ Melanie & Will Megan-fox-2

Augusztus hónap játéka:
Cassandra F. Hamilton & William Baylor
middle of the party ~ Melanie & Will Nick-jonas-nick-jonas-dating-delta-goodrem
Latest topics
» Hospital - Ahol a szükség, ott a segítség!
middle of the party ~ Melanie & Will EmptySzer. Május 29 2013, 13:59 by Vendég

» A 4 elem harca
middle of the party ~ Melanie & Will EmptyHétf. Ápr. 29 2013, 09:07 by Vendég

» A Klónok Krónikája
middle of the party ~ Melanie & Will EmptyPént. Márc. 29 2013, 01:18 by Vendég

» Gadoria, a druidák erdeje - Újraindultunk!
middle of the party ~ Melanie & Will EmptySzomb. Márc. 23 2013, 09:03 by Vendég

» Maya B. Poséy&Michel Bryson Rodeo Drive
middle of the party ~ Melanie & Will EmptyVas. Nov. 04 2012, 00:00 by Maya B. Poséy

» Prison - éld az életed!
middle of the party ~ Melanie & Will EmptyHétf. Okt. 08 2012, 13:19 by Vendég

» Starbucks LA=>Tengerpart ~Maya és Micheal~
middle of the party ~ Melanie & Will EmptyCsüt. Okt. 04 2012, 00:50 by Micheal Bryson

» Tanári szoba ~ Rachel and Jeffrey ~
middle of the party ~ Melanie & Will EmptySzer. Okt. 03 2012, 00:57 by Rachel Lea Parker

» Rachel Lea Parker otthona
middle of the party ~ Melanie & Will EmptyKedd Okt. 02 2012, 05:41 by Rachel Lea Parker

Staff
Hilary Wellington
Admin néni
middle of the party ~ Melanie & Will Taylor-swift-wallpapers

William Baylor
Társadmin
middle of the party ~ Melanie & Will NickJonas_SmallBanner


Cassandra F. Hamilton
Designer
middle of the party ~ Melanie & Will Britt-Robertson-Beautiful-Look-by-hqwallpaper.in
Programfal
Első félév:
szept. 1. - Évnyitó bál
okt. 31. - Halloween party
nov. 24-28. -Borostyán hét
dec. 13-14. - Washingtoni kirándulás
jan. 7-19. - Iskolák közti foci bajnokság
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (12 fő) Csüt. Szept. 13 2012, 05:19-kor volt itt.
Oldaladatok
Nyitás: 2012. július 10.

You are not connected. Please login or register

middle of the party ~ Melanie & Will

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1middle of the party ~ Melanie & Will Empty middle of the party ~ Melanie & Will Hétf. Júl. 30 2012, 05:47

Melanie Reynolds

Melanie Reynolds
~ Cicababa ~
Sosem volt erősségem idejében megérkezni a bulikba, de hát nem is jó az eleje, mire én odaérek legalább van hangulat, vagy ha nem, az érkezésem tuti feldobja a bulit. Most is épp a lakásban rohangálok valami normális ruhát keresve, majd végül egy nyári ruha és lapos talpú szandál kombinációnál maradok. Kezdek valamit szőke fürtjeimmel is, majd kocsiba pattanok és egyenesen Malibu Beach felé veszem az irányt. Megérkezve rögtön a kezembe nyomnak egy szórólapot, melyet alaposabban megvizsgálok. Szóval öttől röpimeccs. Az órámra pillantok, öt óra tizenöt perc. Nem vagyok teljesen otthon a röplabda szabályaiban, de véleményem szerint ilyen hamar nem érhet véget, így hát a röpipálya irányába indulok, majd megérkezve utat török magamnak, hogy igazán jó helyről nézhessem a meccset. Azért csak furdalja az oldalamat, vajon mi történhetett amíg nem voltam, így a mellettem álló fiúhoz fordulok, bár nem ismerem, nem úgy tűnik mint egy lázadó.
-Sok mindenről maradtam le? -Szögezem neki a kérdést. A bemutatkozással most nem bajlódok, sőt tovább nem is figyelek a fiúra, csak ha válaszol, inkább nézem a röpiző srácok meztelen felsőtestét.. sokkal izgalmasabb.

2middle of the party ~ Melanie & Will Empty Re: middle of the party ~ Melanie & Will Hétf. Júl. 30 2012, 06:06

William Baylor

William Baylor
~ Staff team ~
Egy ideje már itt vagyok Malibu Beachen. Még korábban kaptam egy szórólapot, amiről megtudtam, hogy itt buli lesz a mai napon. Nem is kellett több, egyből elhatároztam, hogy itt leszek ma. Mi lehet ennél jobb hely arra, hogy megismerjek pár igazán menő arcot? Nem tudok erre semmi választ adni. A mai napra egy sötét farmert választottam, melyhez világoskék inget vettem fel, a felső pár gombot kigombolva hagytam, és az ujját felhajtottam, ahogy azt általában már megszokhatták tőlem. Lábamon fehér tornacipő, mely ugyancsak szokásos viseletnek számít nálam.
Amikor megérkeztem, akkor körbenéztem, hogy mit is lehet itt csinálni. Aztán megláttam, hogy kezdődik valami röpimeccs. Nem nagyon érdeklődtem, hogy milyen is, elvégre mindegy így a buli elején, hogy mit is csinál az ember. Szereztem egy kis innivalót, és beálltam a nézők sorába. Amikor a pálya közelébe érkeztem, akkor láttam csak, hogy ez azért nem az igazi nekem. Hiszen ez férfi röpi. Nah mindegy, maradok, elvégre is, nem hiszem hogy bármelyik barátom itt lenne, bár azért reménykedek benne. Nem sokkal később egy lány lép mellém, és kérdezi tőlem, hogy miről maradt le.

-Ha az attól függ. Hogyha szereted nézni ahogy félmeztelen fiúk röpiznek, akkor igen sokról. De ezt leszámítva nem sokról.
Mondom neki egyszerű ténymegállapításként. Oldalra fordulok, és megnézem, hogy ismerem-e ezt a lányt. Láttam már, ez kétségtelen, a suliban, de fogalmam sincs, hogy ki lehet.
-Egyébként Will vagyok.
Mondom neki, miközben a kezemet nyújtom felé. Fogalmam sincs, hogy fogunk-e egyáltalán beszélgetni ezután, vagy meglátja-e esetleg valamelyik barátját, és már itt is hagy engem? Majd kiderül.

3middle of the party ~ Melanie & Will Empty Re: middle of the party ~ Melanie & Will Hétf. Júl. 30 2012, 08:59

Melanie Reynolds

Melanie Reynolds
~ Cicababa ~
Fogalmam sincs, ki lehet az, akt megkérdeztem, de hát ő volt a legközelebb és annyira gáz fazon sem lehet, ők nem jönnének el. Mindegy is, nem fogok ezen agyalni, inkább nézem a kigyúrt felsőtesteket, az mindig jó program. A fiú válaszán aztán elmosolyodom.
-Azt hiszem, akkor sokról lemaradtam. -Mondom nevetve, miközben épp felénk sétál valami pincérféleség, legalább is én annak látom, így magamhoz intem.
-Kérnék valami jó kis alkoholos koktélt.- Adom le a rendelésem, és legnagyobb meglepetésemre a személyimet kéri. -Igen, vagyok már 18, úgyhogy hozhatnád már, mindjárt szomjan halok. -Úgy tűnik, sikeres volt az akcióm, bár már megint elfelejtettem a fogadalmam, miszerint ezentúl kedves leszek mindenkihez. Mikor aztán a fiú bemutatkozik, ismét egy mosoly kúszik fel az arcomra.
-Én pedig Melanie, Melanie Reynolds. -Mosolyodom el, bár az emberek általában ezt tudni szokták, mármint,hogy ki is vagyok. Úgy tűnik ez a fiú vagy új, vagy eddig a marson élt, ugyanis nincs olyan ember a suliban, aki ne hallott volna rólam. Az már egy más kérdés, hogy míg egyesek lesik minden kívánságomat és igyekeznek a közelemben maradni, vannak olyanok is, akik szívből utálnak.. de ez a népszerűség átka.
-Új vagy itt a városban? Még nem nagyon láttalak... bár nem túl jó a memóriám. -Na azért ez nem így van, a memóriám igen is jó, de megesik, hogy kicsit többet iszom a kelleténél, úgyhogy azok az idők úgy kimaradnak az életemből... de ez rá nem tartozik, különben is épp változtatni készülök. Mikor aztán megérkezik a koktélom elmosolyodom és kedvesen megköszönöm, majd egy tíz dollárost nyomok a zsebébe bocsánatkérésképpen.

4middle of the party ~ Melanie & Will Empty Re: middle of the party ~ Melanie & Will Hétf. Júl. 30 2012, 09:15

William Baylor

William Baylor
~ Staff team ~
Érdekes napnak nézek elébe. Vagy legalábbis a Melanieval való beszélgetés mindenképpen az lesz. Hiszen több nem lehet, még csak egy kis flörtölés sem. De ezt egy cseppet sem bánom, még mindig a fellegekben érzem magam, és ez így jó is nekem. A lány válaszán csak elmosolyodom.
-Hát, ha szépen megkéred őket biztos tartanak neked egy bemutatót. Vagy ha leitatod őket, kinek mi tetszik jobban?
A vállamat megvonva fejezem be a mondandómat. Nem igazán tudok erről a lányról semmit sem, azonban az ahogy a pincérrel bánik, az nem igazán tetszik. De hát az ő dolga, hogyha szerinte ez a jó, akkor legyen csak így, én nem szólok bele. Végignézem amint rendel, illetve amíg kihozzák neki amit rendelt. Én nem igazán vágyom alkoholra, legalábbis egyenlőre nem, szóval nem rendelek semmit. Karomat keresztbe fonva nézem a meccset, amin több szép pont is sikeredik mind a két csapatnak. Néha tapsolok kicsit, néha csak úgy figyelek, de közbe Melanie-ra is koncentrálok, hátha hozzám szól.
-Igen, új vagyok. Nemrég jöttem ide, szóval érthető, hogyha nem nagyon találkoztunk még. Bár én már láttalak néhányszor a folyosón, de mindegy.
Nem igazán zavar, hogy nem jegyezte meg az arcom. Elvégre is, nekem elég jó az arcmemóriám, ami neki állítólag nem, szóval ilyen szempontból előnybe vagyok. A meccsnek lassan vége van, legalábbis hogyha jól számoltam az eredményt. De ebben nem vagyok teljesen biztos, hiszen volt, hogy elkalandoztak a gondolataim. Nem igazán tudom, hogy mire számítsak a mai naptól, de úgy gondolom, hogy ez például egy jó beszélgetésindító lenne kettőnk között.
-Még nem voltam ilyen Los Angeles-i partyn. Mire számíthatok itt? Mesélj valamit, kérlek.
Mosolyogva mondom el ezeket a mondatokat, hiszen alapjában véve jó kedvem van, és örülök is annak, hogy itt lehetek, csak egyvalaki hiányzik innen, de sajnos azt hiszem, hogy ő nem is fogja tiszteletét tenni ezen az eseményen.

5middle of the party ~ Melanie & Will Empty Re: middle of the party ~ Melanie & Will Kedd Júl. 31 2012, 01:07

Melanie Reynolds

Melanie Reynolds
~ Cicababa ~
A fiú válaszán elmosolyodom. Ha tudná, hányszor tartottak már nekem bemutatót ezek a srácok, például a tavalyi szülinapi meglepetésbulimon. Nem is volt az olyan rossz.. néha elgondolkozom, biztosan meg kell-e változnom, elvégre kutyából nem lesz szalonna, nekem sem biztos, hogy menni fog a változás, csak szenvedek vele. Na mindegy, egy kicsit még próbálkozom, aztán ha tényleg nem megy, tényleg nem tudok megváltozni, akkor marad minden a régiben.
-Szerintem elég lesz, ha szépen megkérem őket. -Kacsintok a fiúra, aki nem is sejtheti, milyen voltam még pár hónappal ezelőtt. Ha tudná, lehet, már nem itt lenne, vagy inkább nem akarna elmenni innen.. a fene tudja, nem ismerem.
-Szuper. Pedig annyira nem is vagyok feltűnő. -Teszem hozzá szerényen, bár ez nem teljesen igaz, hiszen elég nehéz nem észrevenni egy kupac focistát és jópár, többnyire elég feltűnően öltözött csajszit, de én újabban próbálok vegyülni.. nem tudom, mennyire lehetek sikeres, ezek szerint nem túlzottan.
-Óó, szóval új vagy még. -Lelkesedem fel, talán túlzottan is, mert a körülöttünk álló emberek mind ránk néznek, remélem a fiút nem zavarja, mert én már megszoktam. -Akkor mindenképp vár rád a beavatás.. de nem tudom, mire számíts, ez mindig a házigazda feladata. -Mondom nevetve, bár azért remélem Will nem ijed meg nagyon tőle. -Aztán pedig megy a piálás ezerrel.. a végére pedig soha nem emlékszem, úgyhogy azt vagy megtapasztalod, vagy keresel valakit, aki emlékszik rá. -Nevetek továbbra is, de ez az igazság. Az elit tagjai nem igazán szoktak emlékezni a bulik végére, de ezért van a személyzet, aki mindenkit hazakísér, vagy legalább is valaki máshoz.
-Ott, ahonnan te jöttél nem voltak ilyen partik? -Érdeklődöm, bár fogalmam sincs honnan jött és ott mennyire volt menő arc, de most kiderül.

6middle of the party ~ Melanie & Will Empty Re: middle of the party ~ Melanie & Will Kedd Júl. 31 2012, 01:26

William Baylor

William Baylor
~ Staff team ~
Mivel az üdítőm elfogyott, így az üres poharat egy arra járó pincér tálcájára teszem. Ezután zsebre dugott kézzel figyelem mind a meccset, mind Melanie-t. Érdekes válaszokat kapok. Nem tudom, hogy mennyire gondolja ezeket komolyan, vagy mennyire nem, de ezen nem is agyalok. Szépen lassan úgyis minden kiderül, szóval nem lehet itt nagy gond, legalábbis így gondolom.
-Szóval beavatás? Itt minden új gyerekre ilyesmi vár? Vagy ezt vegyem megtiszteltetésnek?
Kérdezem mosolyogva. Nem számítottam semmi ilyesmire, de állok elébe. Igaz, a feladattól függ, hogy meg fogom-e csinálni, de valószínűleg igen. Bár az itteniektől kitelik, hogy ilyesmivel akarjanak megszívatni, ami talán még nekem is sok, de perpillanat úgy érzem, hogy ehhez nem is kellene sok. Próbálok ma jó kisfiú maradni. Megvan erre is az okom.
-Ohh, hát én azért szeretnék emlékezni az első bulimra. Az olyan jóleső érzés, amikor úgy kelek fel, hogy tudom mit csináltam. Nem tudom, hogy te hogy vagy ezzel, de nálam ez alapkövetelmény.
Mondom neki mosolyogva. Igen, lehet, hogy ez hülyeség, meg tök értelmetlen, de vannak elveim, amiket nem szívesen hágok át. Plussz, nekem nincs szükségem túlzottan sok alkoholra, hogy jól érezzem magam. Sőt, akár anélkül is elvagyok.
-Ott ahonnan én jövök? Az New York, és de voltak ott is bulik, csak még egyenlőre nem tudom, hogy milyenek az itteni bulik. De erre a kérdésre térjünk vissza holnap, és megmondom, hogy ott voltam-e ilyen buliba. Tényleg, amúgy te elég népszerű lánynak tűnsz. Hogy hogy csak így egyedül? Hol vannak a barátaid?
Kérdezek rá nemes egyszerűséggel erre a számomra igen fontos kérdésre. Jó lenne, hogyha be tudna mutatni pár embernek, az úgy hiszem, hogy eléggé megdobná a pályámat. De nem tudom, egy kicsit elbizonytalanodtam. Nem tudom, hogy van-e kedvem a mai napon ilyesmihez? Bár ez nem lehet kedvkérdés nálam, muszáj ezt csináljam, hogy elérjem a céljaimat.
Reménykedek benne, hogy szépen lassan véget ér ez a sportesemény, mert kezdem egy kicsit unni az izzadt férfi testek nézését, és persze kíváncsi vagyok arra is, hogy mit is fogunk csinálni ezután. Éppen ezért kérdőn fordulok Melanie felé.

-Hogyha jól látom lassan vége a meccsnek. Mi a következő megálló?

7middle of the party ~ Melanie & Will Empty Re: middle of the party ~ Melanie & Will Szer. Aug. 01 2012, 22:16

Melanie Reynolds

Melanie Reynolds
~ Cicababa ~
A fiúnak lassacskán elfogy az üdítője. Sosem fogom megérteni, hogy lehet egy partin üdítőt inni, mindenféle alkohol nélkül, de hát ő tudja, mindenesetre én tovább kortyolgatom a koktélom, miközben igyekszem válaszolni az összes kérdésére.
-Mindenkire.. kivétel nélkül. És nem csak újakra. Ha feljebb akarsz kerülni, ott mindig vár rád ilyen. Szerencsére én egész egyszerűen felkerültem, mindössze egy beavatásom volt, de egyáltalán nem volt gáz. Viszont az, hogy milyen is lesz a beavatásod.. nos az már lehet megtiszteltetés. -Kacsintok rá, hiszen ha a házigazda elég ötletes, már pedig Tylernek nem éppen kicsi a fantáziája, olyan beavatásban lehet része, melyet örök életében emlegetni fog, vagy épp csak emlékezni, ez tőle függ.
-Igen, én is mindig így tervezem.. de valami mindig közbejön. De legalább morzsákra emlékszem, meg hát ott az a rengeteg fotó... Jajj itt is van a fotós, mosolyogj! -Villantok én is egy mosolyt az első közös képünkön, bár ha tovább beszélgetünk, lesz ebből még több is, hiszen a bulit folyamatosan dokumentálni kell, legalább valamit tudjunk, mi történt.
-Ó, New York? -Lelkesedek fel ismét. Imádom a várost, egy időben oda akartam költözni, de végül is maradtam és igyekszem itt megjavulni.. már amennyire sikerül. -Imádom New Yorkot! És miért jöttél el? Szóval voltak ott is bulik.. akkor azért annyira nem lehetsz szentéletű. -Jegyzem meg nevetve, miközben megiszom a maradék koktélomat, majd az üres poharat szorongatva várom egy pincér felbukkanását.
-Népszerű? Na igen. Ők is itt vannak valahol.. még nem futottunk össze, de bármelyik pill.. Ó szia Em, de jó látni! Igen, ő itt Will. Majd még összefutunk, szia. -Érkezik egy kedves ismerősöm, bár már enyhén szólva is ittas állapotban van, örömmel látom. -Szóval ott tartottunk, hogy a barátaim. Ők többnyire csak később szoktak érkezni, én sem tudom,hogy értem ide ilyen hamar. -Mosolyodom el, miközben megérkezik egy pincér, akinek tálcájára odateszem a poharam, majd miután lefújják a meccset a fiúra pillantok.
-Következő megálló? Ha jól tudom, van valamikor vizespóló verseny, illetve mixerek versenye. Nem tudod mikor vannak? -Nézek rá kérdőn, hiszen valahol sikeresen elszórtam a szórólapot.

8middle of the party ~ Melanie & Will Empty Re: middle of the party ~ Melanie & Will Csüt. Aug. 02 2012, 06:12

William Baylor

William Baylor
~ Staff team ~
Szépen lassan válaszolgat az általam feltett kérdésekre. A válaszok alapján az jön le nekem, hogy elég érdekes estének nézek elébe. De vajon mi lesz ebből? Tehetném fel a költői kérdést, de minek, hisz úgy érzem, hogy addig jó nekem, amíg nem tudom. Lehet, hogy később sem akarom megtudni, de kénytelen leszek, hiszen ha már az első próbán elhasalok, akkor mi lesz velem később? Nem! Ezt teljesítenem kell, sikerrel kell vegyem az akadályt.
-Ohh, így már értem. Hát akkor azt hiszem, hogy nem hátrálhatok ki ez alól. Tényleg, neked mit kellett csinálnod ezen a beavatáson?
Kérdezek rá, hiszen gondolom ez azért valamilyen támpontot adhat majd nekem. Jó lenne tudni, hogy mire is számítsak, vagy nem? Nem tudom, határozatlan vagyok ebben a kérdésben. Majd jön a fényképész, akinek persze én is mosolygok, hisz ki tudja, lehet, hogy erről a képről fog holnap reggel megismerni engem Melanie, csak jól kell kinézzek rajta. Azt hiszem, hogy a jövőben jó lenne ilyen fotós munkákat vállaljak, akkor nem maradhatok le semmiről se.
-Igen, én is szerettem, és szeretem is, de sajna ott kellett hagyjam, családi drámák. A lényeg, hogy apám összejött egy másik pasival, és ezt így hirtelen nehezen emésztem meg. De hagyjuk ezt most, inkább vidámabb témákkal foglalkoznék.
Mondom, majd már találkozunk is egy barátnőjével, akinek köszönök, bemutatkozok, de a lány már rohan is tovább, szóval nem nagyon elegyedünk beszélgetésbe. Elmeséli, hogy a barátai csak később jönnek, úgy tűnik, hogy itt nem divat időben megérkezni. Persze én sem jöttem volna most, hogyha nem tudnám, hogy bulitársakat kell szerezzek, mert hogy valószínűleg nem fogok senkit se ismerni itt. Elkezdi mesélni, hogy mi is lesz még. Igen, hogyha kicsit okosabb lettem volna, akkor én is megnézhettem volna a lapot, de most már mindegy. Előveszem a farzsebemből, és elkezdem böngészni.
-Igen, lesz mindkettő. A vizespóló csak később, gondolom várnak, hogy a hangulat jobb legyen, a mixerek versenye viszont nemsokára kb 10 perc. Megnézzük?
Kérdezek rá, majd már mutatom is az irányt, hogy merre is kell menjünk hozzá, hiszen nem itt lesz a röpi pálya közepén.

9middle of the party ~ Melanie & Will Empty Re: middle of the party ~ Melanie & Will Szomb. Aug. 04 2012, 00:26

Melanie Reynolds

Melanie Reynolds
~ Cicababa ~
Miután szép lassan megválaszoltam az összes általa feltett kérdést, reméltem, hagy egy kis időt, de nem így történt, rögtön bombázott a következő kérdésével.
-Mondták már, hogy jó riporter lennél? Ennyi kérdést senki más nem tud egymás után feltenni. -Mondom nevetve, de azért természetesen igyekszem válaszolni a kérdésére, már amennyire tőlem telik.
-Az én beavatásom? Huhh, de rég volt. Akkoriban még elég lájtosak voltak, de azóta nehezebb bekerülni az elitbe, többet kell dolgozni. Nekem csak el kellett lopnom egy rózsaszín autót, pontosabban csak lefotózkodni, hogy benne ülök. Nem volt nagy cucc, a legnagyobb nehézség az autó megtalálása volt. -Mondom nevetve, de látom nem győztem meg túlzottan. -Nyugi, utána otthagytam egy csekket, ami bőven fedezte a károkat. -Mondom egy biztató mosoly kíséretében, majd hallgatom, miért is hagyta ott a nagy almát. Elég szar érzés lehet, ha az apádról kiderül, meleg, jobb nem is belegondolni. Itt a suliban is volt egy srác, akiről kiderült. Nem sokkal utána itthagyta LA-t és Texasba költözött. Állítólag azért, mert rástartolt az egyik elit srácra, aki megígérte, hogy kinyírja. De ez csak állítólag, én nem hiszem. Ennyire még mi sem vagyunk durvák, az inkább a lázadók szakterülete.
-Huhh, hát akkor nem lehet most könnyű neked. -Próbálok együttérezni vele, már amennyire sikerül, de annyira rossz nem lehetek azért. -Igazad van, vidámabb téma. Mennyire sikerült eddig beilleszkedni? Csajok vannak már? -Érdeklődök. Sosem voltam szívbajos, mindig megkérdezem, ami érdekel, még ha ezzel másokat megdöbbentek, vagy akár zavarba is hozok. Persze nem kötelező válaszolnia, de úgysem fogom békén hagyni.
-Mixerek? Persze.. hátha kell kóstoló, aki eldönti, melyik a jó. -Mondom nevetve, majd elindulok a bárpultok irányába. Nagyon stílusosak, igazán jól illenek a bulihoz. Odaérve látom, hogy már elég nagy tömeg van, de Melanie Reynolds nem állhat hátul, így megragadva a fiú csuklóját elkezdem átvontatni a tömegen, egészen az első sorig, ahonnan a homokban ülve figyelhetjük az egészet.
-Nem is tudom. Ez a vizespóló verseny jól hangzik. Szerinted induljak? Lenne esélyem? -Kérdem, hiszen tényleg nem vagyok benne biztos, ez józanon is nekem való. Mert az egy dolog,hogy részegen már jópárszor indultam ilyenen, de azért a kettő nem ugyanaz.

10middle of the party ~ Melanie & Will Empty Re: middle of the party ~ Melanie & Will Szomb. Aug. 04 2012, 20:26

William Baylor

William Baylor
~ Staff team ~
Az első kérdésén csak elmosolyodom. Nem is gondolok arra, hogy erre válaszolnom kellene, hiszen egyáltalán nem olyan kérdésnek tűnt. Nyilván nem sokan mondják ezt az embernek, de jó hallani. Vagyis azt hiszem. Bár lehetséges, hogy ettől úgy érzi, mintha valami vallatáson lenne, szóval akkor mégsem annyira jó, hogy ennyit kérdezek tőle. Nah de én nem tudok mit tenni, nem szeretem magamba fojtani egyik kérdésem, de még egyik szavam sem. Szóval így kell elfogadjon engem, már ha akar. Elkezdi mesélni, hogy milyen is volt az ő beavatása, ami azért valljuk be, hogy elég meredek volt. Ő azt mondja, hogy ez még lájtos, és hogyha ez igaz, akkor én elég durva dologra számíthatok. Mondjuk amit ő kapott az még megoldható lenne egyszerűbben is, elvégre is én nem tudok csekket otthagyni, pár ezer dollárral, de még talán egy ötvenest se, azt hiszem annyi pénz sincs nálam.
-Érdekes, ezt te lájtosnak nevezed? Kíváncsi lennék akkor, hogy mi a durva nálad?
Kérdezem nevetve Melanie-tól. Ezek után azért kissé izgulok, mielőtt megkapom majd a feladatomat, de hát istenem, csak nem kell majd semmi törvénybeütközőt csináljak. Ha meg igen, akkor maximum kihagyom, és inkább majd tovább az életem, nem elitként. Majd lesz más alkalom is, hogy bekerüljek közéjük. Vagy nem! De nincs időm ezen gondolkozni, mivel belekezdünk egy új, vagy számomra régi témába.
-Hát nem a melegséggel van gondom, az a ő dolga. Az sokkal jobban zavar, hogy nem beszélt nekem erről előtte, hanem úgy kellett megtudjam, hogy egyik reggel felkeltem, és a csávója épp reggelit sütögetett. És még vele is gond, mert jó fej pasi, de azért kissé megrázott ez a dolog. Nah, de tényleg hagyjuk ezt, felejteni, és továbblépni jöttem ide. Ami a beilleszkedést illeti, nem panaszkodom. Van egy pár haverom, a koliba is vannak már ismerősök, és hát egy lánnyal is alakulnak már a dolgok. Elég jól, szóval tényleg nincs okom panaszra. A város jó, pezsgés van, a suli itt is nagyjából ugyanolyan, kivéve, hogy New Yorkba művészsuliba jártam, de ez is kiváló. És jó kicsit egyedül is élni, szóval tényleg, minden jó. Már csak ennek az estének kellene jól alakulnia a teljes boldogságomhoz.
Nah igen, lehet, hogy egy kissé bőven mondtam el azt amire kíváncsi volt, de hát vessen magára, ő kérdezett. Közben meg is érkeztünk a nagy versenyhez, majd mivel már nagy sor volt ott, így a csuklómat megfogta Melanie elkezdek húzni előre. Nah igen, nem olyan lánynak tűnik aki el tudná viselni azt, hogy ne úgy legyen valami ahogy azt ő akarta. Ha ő az első sorból akarja nézni a versenyzőket onnan fogja, mit számít, hogy pár száz ember előtte van? Ez igazából kissé tetszik nekem. Mikor előre értünk, akkor a homokba ülve kezdtük el nézni, hogy mit is művelnek ezek az emberek az italokkal, shakerekkel, poharakkal, üvegekkel, meg egyéb dolgokkal. Bámulatosnak nevezhető, amiket csinálni tudnak. Miközben figyelem, és próbálom követni az össze-vissza röpködő tárgyak sokaságát hallom, amint a szőke lány egy kérdést tesz fel nekem. Mosolyogva felé fordulok, és szinte azonnal mondom a választ. Tudom, hogy ilyen helyzetekbe, nem jó, hogyha egy srác habozik, annak könnyen sértődés lehet a vége.
-Ez kérdés? Én egy lányt se beszélnék le róla, hogy elinduljon, és ha még egy ismerős arc is lesz a versenyzők között, akkor legalább lesz kinek szurkoljak. De különben is, nem hiszem, hogy annyira nagy bátorításra lenne szükséged.-Teszem még hozzá az utolsó mondatot, azt érezve, hogy ez tényleg így is van.-Csak utána azért ne feledkezz meg majd rólam se.-Nem tudom, hogy tervezte el a mai estéjét, de én már kezdek reménykedek abban, hogy együtt fogjuk eltölteni. Arról már rég letettem, hogy Hilary-t meglássam itt, vagy Garrisont, és hát ez a lány is igen jó fejnek tűnik, és bízom benne, hogy barátok lehetünk. De persze akkor sem fogok megsértődni, hogyha végül nem mellettem köt ki, miután elszakadunk egymástól, majd keresek magamnak valaki mást.
-Tényleg, ha már én is meséltem kicsit a családomról, akkor te is mondhatnál pár szót. Milyen a Reynolds family?
Remélem nem zavarja, hogy ilyen helyzetbe ilyet kérdezek tőle, de hát most ez jutott így hirtelen eszembe. Szeretek másokat jobban megismerni, és hát ez is hozzátartozik ehhez a dologhoz.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.