Dream Life in L.A.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Éld hétköznapi életed Los Angelesben

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Cbox
Dicsőségfal
Hét legaktívabb játékosa:
Cassandra F. Hamilton
Sportpályák Britt-Robertson-Beautiful-Look-by-hqwallpaper.in

Augusztus hónap legaktívabb játékosa:
Beverly Cavalier
Sportpályák Megan-fox-2

Augusztus hónap játéka:
Cassandra F. Hamilton & William Baylor
Sportpályák Nick-jonas-nick-jonas-dating-delta-goodrem
Latest topics
» Hospital - Ahol a szükség, ott a segítség!
Sportpályák EmptySzer. Május 29 2013, 13:59 by Vendég

» A 4 elem harca
Sportpályák EmptyHétf. Ápr. 29 2013, 09:07 by Vendég

» A Klónok Krónikája
Sportpályák EmptyPént. Márc. 29 2013, 01:18 by Vendég

» Gadoria, a druidák erdeje - Újraindultunk!
Sportpályák EmptySzomb. Márc. 23 2013, 09:03 by Vendég

» Maya B. Poséy&Michel Bryson Rodeo Drive
Sportpályák EmptyVas. Nov. 04 2012, 00:00 by Maya B. Poséy

» Prison - éld az életed!
Sportpályák EmptyHétf. Okt. 08 2012, 13:19 by Vendég

» Starbucks LA=>Tengerpart ~Maya és Micheal~
Sportpályák EmptyCsüt. Okt. 04 2012, 00:50 by Micheal Bryson

» Tanári szoba ~ Rachel and Jeffrey ~
Sportpályák EmptySzer. Okt. 03 2012, 00:57 by Rachel Lea Parker

» Rachel Lea Parker otthona
Sportpályák EmptyKedd Okt. 02 2012, 05:41 by Rachel Lea Parker

Staff
Hilary Wellington
Admin néni
Sportpályák Taylor-swift-wallpapers

William Baylor
Társadmin
Sportpályák NickJonas_SmallBanner


Cassandra F. Hamilton
Designer
Sportpályák Britt-Robertson-Beautiful-Look-by-hqwallpaper.in
Programfal
Első félév:
szept. 1. - Évnyitó bál
okt. 31. - Halloween party
nov. 24-28. -Borostyán hét
dec. 13-14. - Washingtoni kirándulás
jan. 7-19. - Iskolák közti foci bajnokság
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (12 fő) Csüt. Szept. 13 2012, 05:19-kor volt itt.
Oldaladatok
Nyitás: 2012. július 10.

You are not connected. Please login or register

Sportpályák

3 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Sportpályák Empty Sportpályák Vas. Júl. 08 2012, 23:11

Admin

Admin
Szabadtéri sportpályák, pl. focipálya, kosárpálya.

https://dream-life.hungarianforum.com

2Sportpályák Empty Re: Sportpályák Kedd Júl. 17 2012, 02:09

Wade Daniel Hemingway

Wade Daniel Hemingway
~ Macsó ~
Tyler


-Óh, istenem, de jó akkor kelni, amikor akarok. –hagyja el a számat ez a mondat, miközben nyújtózkodok egyet az ágyban. Körbepillantok a szobában, majd ásítva kiszállok az ágyból, és a tarkómat vakargatva hagyom el a szobát. Legelsőnek a fürdő felé megyek, ahol dobok egy sárgát, majd kezemről lerázva a vizet sétálok tovább a konyhába, mint egy zombi. A szokásos „reggeli” kávét felrakom főni, addig meg megetetem a kis dögömet, aki ugatva köszöni meg a kaját. Megpaskolom a fejét, de ezt nyílván nem érezte meg a nagy kajálás közepette. Kikapcsolom a kávéfőzőt, annak a tartalmát a bögrémbe öntöm, majd egy pirítóssal a számban dobom le magamat a kanapéra. Feldobom a lábamat az asztalra, és harapok egyet a kenyérszeletből, közben végignézem a csatornákat. Végül kinyomom a masinát, és az utolsó korty kávét is kiürítem a bögréből. Feltápászkodok, és a konyhába ledobom a poharamat, és a füvel teli szerkény felé bandukolok. Egy kisebb papírdarabot meg is töltök bele, összecsavarom, és meggyújtom, majd a falnak támaszkodva szépen, lassan elszívom azt. Ez hamar meg is történik, ezért a fürdőbe lépek, ahol fogat mosok, belövöm a sérómat, szóval a szokásos. A tükör előtt állva lekapom magamról a pólót, és a hasamra csapva, elképedve nézek a tükörbe.
-Na, nem ártana most egy kis futás. –mondom halkan, és felkapom az edzőruhámat, egy shortot és egy izompólót. A lábamra felkerül a futócipő, és elkapom a szekrény tetejéről a whisky- s üveget, egy kis lélekerősítőnek. Kilépek a házból, és a kocsim felé veszem az irányt, amibe beleülök, és a suli felé veszem az irányt. Suli… még a nevét is rossz kiejteni… Még mielőtt odaérek, dugiban meghúzom egyszer- kétszer az üveget. Amikor odaérek, leparkolok, és a törölközőt a nyakamba akasztva, a piát a kezembe véve lépem át a suli kapuját. Rögtön a sportpálya felé veszem az utamat. Néha találkozok pár tanárral, akik csak morcosan néznek rá a kezemben lévő üvegre. Mivel már tudják, hogy ez nálam minden napos, meg se lepődnek. Ahogy a pályára lépek, szippantok egyet a pázsit friss illatából, majd lerakom a cuccaimat a padra, és futok két kört a pálya körül. Ezután visszatérek, hogy megtöröljem a homlokomat, iszok egy kortyot, és újabb két kör következik.

3Sportpályák Empty Re: Sportpályák Kedd Júl. 17 2012, 03:43

Tyler Rochester

Tyler Rochester
~ Macsó ~
[Only admins are allowed to see this image]

Tagged: Wade D. Hemingway
Music: [Only admins are allowed to see this link]
Dress: [Only admins are allowed to see this link]
×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Kezeimet zsebeimbe rejtve, megyek előre a folyosón és hátra sem nézek. El sem hiszem, hogy behívattak az igazgatóiba. Még sosem történt ilyesmi, de bizonyára ez a múltkori miatt volt. Mármint, mikor a kelleténél gyorsabban hajtottam, ráadásul kicsit fel is öntöttem a garatra. Úgy viselkednek ezek, mintha ők nem lettek volna fiatalok! Mintha eleve öregen, bölcsen és beporosodva jöttek volna a világra, hogy nekünk, tizenéveseknek tanácsot osztogathassanak. Szégyen már az egész, de komolyan! Utálom az igazgatót. Utálom a tantestületet. Utálom ezt a nyomorult iskolát!
Kiérek a friss levegőre, az idő kellemes, minden porcikámat átmelengeti ez a kellemes szellő, ami most körülfonja magas alkatomat. Minden különleges békességet áraszt magából, örülök neki, hogy eljött a hétvége, bár azt nem értem, hogy miért nem hétköznapi hívtak be. Nyilván apámnak köszönhetően, aki felhívta a dirit... nem tudom, hogy ez jónak, esetleg rossznak számít-e, minden esetre, a fejmosás letudva. Király.
Labdapattogást hallok a sportpálya felől, egyenesen a kosárpályáról, ahol egy elsős kis srác dobál kosárra. Elvigyorodom, majd a kerítéshez érvén nekidőlök annak. Figyelem minden mozdulatát, még szeme rebbenését is. Tehetséges a gyerek, ezt senki sem tagadhatja le. Nem is értem, miért nincs a csapatban. Sosem elleneztem, hogy bevegyék a tehetségesebb kölyköket, de azt már igen, ha a körünkbe is be akartak kerülni. A csapattagság nem egyenlőre a "bandatagsággal". A klikkek nem heccből jöttek létre, hát bevenni sem fogunk oda senkit heccből.
Már épp odaszólnék a srácnak, mikor hátrapillantva meglátom Wade-et, aki serényen rója a köröket a pálya körül. Halkan elnevetem magamat és közelebb sétálok, oda, ahova a piás üveget tette. Nem zavartatva magamat veszem kezembe és kortyolok belőle. Whiskey. Nem csalódok benne, világ életében tudta, mi a jó. Megvárom, míg visszaér oda, ahol én vagyok, elvégre csak nem kezdek el a tiszta cuccomba utána szaladgálni, hogy beleizzadjak meg összeretkeljem. Nem, az nem én vagyok.
- Hé, haver! - szólok oda neki vigyorogva. - Ugye nem mondod komolyan, hogy hétvégén bejössz edzeni a suliba? - kérdem felvont szemöldökkel, pedig nagyon is jól tudom, de igen.
Látszólag úgy van felöltözve és látszólag nem kergeti senki, tehát csakis testedzés céljából lehet itt kint. Hát, én a hétvégéimet szívesebben töltöm otthon vagy buliban, de ő tudja.

4Sportpályák Empty Re: Sportpályák Kedd Júl. 17 2012, 08:11

Wade Daniel Hemingway

Wade Daniel Hemingway
~ Macsó ~
Tyler

Nos, mindenki tudja, hogy szeretek későn kelni. Na, de ennyire? Majdnem három óra, mire kikászálódok az ágyból, és nagy sikeresen kimegyek a nappaliba úgy, hogy ne mennék neki nyolcszor a falnak. Következik a mindennapi rutin, felrakom a kávét főni, a kenyeret a pirítóba, és addig adok a blökinek kaját. Mikor hallom a kenyérpirítónak a csörömpölős hangját, tudom, hogy már készen van a kajám, ehetek. A kávét a kezembe, a kenyeret pedig a számba helyezem, és ledobom magam a kanapéra. Elfogyasztom elemózsiámat, ezek után a halom szennyes edényre rakom a kávésbögrémet. Rögtön a szekrény felé fordulok, amiben ott lapul a több szatyornyi fű, amit már igazán el kéne fogyasztanom, de egyre csak gyűl. Eleget téve az állításomnak, egy kis papírfecnit telerakom a droggal, összecsavarom, és meggyújtom. Szép lassan elszívom, és az órámra pillantok. A fürdő felé téblábolok, ahol leveszem a pizsama felsőmet, és hátrálni kezdek, ahogy meglátom magamat a tükörben. Hát, nem mondom, a gyúrás mostanság nem ártana, mert az, egy ideje kimaradt az életemből. A hasamra tapasztott kézzel mászok be a szobába, ahol felöltözök az edzőruhámba, felkapom a cipőmet, és egy üveg whisky- vel a kezemben lépek ki a házból a kocsi felé sétálva. Beülök a járműbe, és a suli felé haladok. Hát, ilyen se gyakran volt, hogy én hétvégén megfordultam a suliba. Mondjuk olyan se, hogy egyáltalán oda mertem menni. Kiszállok az autóval a kezembe tett piával, amibe párszor belekortyolok. Azt meg már letojom magasról, hogy az iskola területén nem szabad alkoholos italt fogyasztani. Az én dolgom, hogy mennyire teszem tönkre a májamat, nem? A pálya felé veszem az utamat, ahol a padra lerakom minden cuccomat, meghúzom a whisky-t egy kis lélekerősítő gyanánt, és nekilátok a futásnak. Futok két kört, majd leülök egy pillanatra, iszok pár kortyot, és ezután megint jönnek a körök. És utána, természetesen a pia. Amikor végeztem a két körömmel meglátom, hogy Tyler épp a piámat iszogatja. Elmosolyodok, és lassan, de biztosan odasétálok a sráchoz.
-Nem, én csak azért jöttem, hogy elkergessem a suliban lévő szellemeket. –mondom halkan felnevetve. –Szerinted mi mást csinálnék? –teszem fel a kérdést, miközben a törölköző után nyúlok. Beletörlöm a homlokomat, és ledobom a padra.
-Amúgy, nekem sincsen sok kedvem a hétvégén itt lenni, de, formába kell hoznom magamat, mert, lógó sörhassal nem igen fogok bejönni a lányoknak. –mondom, és elkapom a whisky-t, és belekortyolok, majd a srác kezébe nyomom, ezzel jelezve, hogy igyon, ha kell neki.

5Sportpályák Empty Re: Sportpályák Szer. Júl. 18 2012, 00:26

Tyler Rochester

Tyler Rochester
~ Macsó ~
[Only admins are allowed to see this image]

Tagged: Wade D. Hemingway
Music: [Only admins are allowed to see this link]
Dress: [Only admins are allowed to see this link]
×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Idesétál hozzám, arcán pedig széles vigyor terül el. A jó öreg Wade. Nem is tudom, akad-e egyáltalán olyan napja, mikor mellőzi a mosolygást. Sosem láttam még csak hisztizni sem, pedig a mi köreinkből sokan szokták kiverni a balhét, ha esetleg valami nem úgy történik, ahogy ők akarják. Wade-et nevetségesnek találom abban a short-ban és izompólóban, így nem is rejtem véka alá mosolyomat, ami sokadjára is megjelenik arcomon. Nem mintha én a kosár edzéseken nem szoktam volna ilyen "öltözéket" magamra húzni, de így, hogy én hétköznapi ruhában vagyok, ő meg edző cuccban... valamiért félelmetesen röhejes az egész helyzet.
Tudtam ám, hogy nem csak heccből jött be a suliba, mégis muszáj volt rákérdeznem, mert én semmi esetre sem látogatnám meg a sulit hétvégén, szünetekben pedig szintúgy nem. Utálom, annak ellenére, hogy a ranglétra legtetején foglalom el a helyemet és hogy mindenki tisztel, már aki ismer. Vannak merészebb alakok, akik megengedik maguknak, hogy szemtelenek legyenek velem, de azokat pár hét alatt kikészítem. Akadt már tanuló, aki emiatt iratkozott ki a Hollywood Hills-ből. Ennyit arról, hogy mennyire vagyok szemét a tiszteletlen brigáddal.
- Nem tudom. Eddig úgy gondoltam, hogy azok járnak be hétvégén ide, akiknek elment a józan eszük. Mindig is sejtettem, hogy valami nem oké veled. - bokszolok vállába nevetve, majd leülök a padra, hogy ne álljak úgy, mint egy szerencsétlen.
Kétlem, hogy két nap kihagyással máris sörhasat növesztene, de hát ő tudja. Én a magam részéről a szombatot és a vasárnapot alvásra, bulizásra és csajozásra fogom szánni, nem pedig körbe-körbe futkározással. Hétköznap amúgy is minden nap három órányi edzésem van, szóval ez épp elég ahhoz, hogy formában maradjak. Ami viszont aggaszt, hogy miként fog megférni a sport és a tanulás egymás mellett majd az utolsó évemben. A vizsgák nehezek, még akkor is, ha sokan azzal jönnek, hogy könnyű. Én tudom, hogy stresszelek még a dolgozatok alatt is, hát még ha majd tételeket kell húzni és vagy harmincat megtanulni! Nem lennék most sem a végzősök helyében, ráadásul minden évben egyre többet nehezítenek az érettségitételeken, a ponthatárokat pedig feljebb viszik. Katasztrófa ez az oktatási rendszer!
- És van valaki, akinek személy szerint szól ez a test-tuningolás? - kérdezem, majd felé pillantok. Kortyolok a visszakapott piás üvegből. - Mert... például Destiny Hayes egyre dögösebb. Úgy hallottam, bárki megkefélheti... meg hogy rengeteget iszik. Mint egy gödény! Nem rossz bőr, de túl sokat látom mostanában Russel-lel. Talán lesz valami közöttük, nem érdemes beleköpni Russ levesébe. - morfondírozom és szavaimat igazából Wade-nek intézem, kérdés csak az, hogy ő figyel-e rám.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.