Dream Life in L.A.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Éld hétköznapi életed Los Angelesben

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Cbox
Dicsőségfal
Hét legaktívabb játékosa:
Cassandra F. Hamilton
Nagyterem (közös játéktér) Britt-Robertson-Beautiful-Look-by-hqwallpaper.in

Augusztus hónap legaktívabb játékosa:
Beverly Cavalier
Nagyterem (közös játéktér) Megan-fox-2

Augusztus hónap játéka:
Cassandra F. Hamilton & William Baylor
Nagyterem (közös játéktér) Nick-jonas-nick-jonas-dating-delta-goodrem
Latest topics
» Hospital - Ahol a szükség, ott a segítség!
Nagyterem (közös játéktér) EmptySzer. Május 29 2013, 13:59 by Vendég

» A 4 elem harca
Nagyterem (közös játéktér) EmptyHétf. Ápr. 29 2013, 09:07 by Vendég

» A Klónok Krónikája
Nagyterem (közös játéktér) EmptyPént. Márc. 29 2013, 01:18 by Vendég

» Gadoria, a druidák erdeje - Újraindultunk!
Nagyterem (közös játéktér) EmptySzomb. Márc. 23 2013, 09:03 by Vendég

» Maya B. Poséy&Michel Bryson Rodeo Drive
Nagyterem (közös játéktér) EmptyVas. Nov. 04 2012, 00:00 by Maya B. Poséy

» Prison - éld az életed!
Nagyterem (közös játéktér) EmptyHétf. Okt. 08 2012, 13:19 by Vendég

» Starbucks LA=>Tengerpart ~Maya és Micheal~
Nagyterem (közös játéktér) EmptyCsüt. Okt. 04 2012, 00:50 by Micheal Bryson

» Tanári szoba ~ Rachel and Jeffrey ~
Nagyterem (közös játéktér) EmptySzer. Okt. 03 2012, 00:57 by Rachel Lea Parker

» Rachel Lea Parker otthona
Nagyterem (közös játéktér) EmptyKedd Okt. 02 2012, 05:41 by Rachel Lea Parker

Staff
Hilary Wellington
Admin néni
Nagyterem (közös játéktér) Taylor-swift-wallpapers

William Baylor
Társadmin
Nagyterem (közös játéktér) NickJonas_SmallBanner


Cassandra F. Hamilton
Designer
Nagyterem (közös játéktér) Britt-Robertson-Beautiful-Look-by-hqwallpaper.in
Programfal
Első félév:
szept. 1. - Évnyitó bál
okt. 31. - Halloween party
nov. 24-28. -Borostyán hét
dec. 13-14. - Washingtoni kirándulás
jan. 7-19. - Iskolák közti foci bajnokság
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (12 fő) Csüt. Szept. 13 2012, 05:19-kor volt itt.
Oldaladatok
Nyitás: 2012. július 10.

You are not connected. Please login or register

Nagyterem (közös játéktér)

4 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Nagyterem (közös játéktér) Empty Nagyterem (közös játéktér) Szomb. Szept. 01 2012, 23:52

Jeffrey Skyler

Jeffrey Skyler
~ Tanár ~
Elérkezett ez a nap is. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar vége a nyárnak, hisz még csak most kezdődött. Nah de eltelt. Szép volt, jó volt, tán igaz se volt. Nem igazán telt tartalmasan a számomra, de nem is ez a lényeg. A lényeg az, hogy a diákok jól érezték magukat, ők feltöltődtek, és hogy ők készek legyenek az új tudás befogadására.
A mai rendezvényre természetesen nem választhattam mást, mint egy öltönyt. Nem akartam meghazudtolni önmagam azzal, hogy szmokingot húzok. Igaz, szerintem sikerült így is eléggé elegánsan öltözzek, azt hiszem, hogy nem lehet oka senkinek se a panaszra. Nem akartam túlságosan alul se öltözni, hiszen az igazgató felkért, hogy tartsam meg helyette a nyitó beszédet, mert nem érezte túl jól magát, így inkább otthon maradt. Ezt hatalmas megtiszteltetésnek veszem, hiszen alig vagyok még itt fél éve, és hát már ilyesmivel bíznak meg, ez hatalmas elismerés. Igaz, kissé későn szólt a főnök, szóval nem volt időm annyira átgondolni, hogy mit is mondjak, szóval vannak részek amiket megírtam, és vannak részek ahol majd improvizálok. Nem izgulok, hiszen nem ez lesz az első közönség előtti megjelenésem, meg amúgy is tanár vagyok, szóval nem zavarhat meg a diákok vizslató tekintete.
Amint megérkeztem a suliba, célirányosan a helyszín felé vettem az utamat. Szerencsére vannak hatalmas termek az iskolánkba, amik pont alkalmasak egy ilyen rendezvényre. Ez a kis megnyitó beszéd a nagyteremben lesz, de utána mindenki arra megy a suliba amerre csak akar. Persze a fő szál az talán ott lesz majd, hisz ha jól tudom akkor ott lesz valamilyen zene, meg ételek, italok, szóval minden ami csak egy ilyen elit suli megnyitójára kell. Gondolom lesz tánc, meg nagy mulatozás is, amiből jó lenne kivenni a részemet, már persze ha itt maradnak a kollégák is. Kissé hülyén érezném magam itt csak a tizenévesekkel, meg hát azt hiszem, hogy az alapból egy eléggé fura szituáció lenne. Amint beléptem a terembe egyből kiszúrtam az egyik legjobb barátom/ismerősöm a tanári karból. Sokakkal jóba vagyok persze, de Elsa Navarro-val elég hamar, és elég könnyen megtaláltuk a közös hangot, és hát be kell valljam, hogy eléggé szeretek a társaságában lenni.

-Szia Elsa, hogy vagy?
Kérdezem rá, abban reménykedve, hogy még hasznosan tudom tölteni ezt a pár percet ami még a megnyitó beszédig van. Nem is nagyon tudunk mélyebb dolgokba belemenni, mert elszólít a kötelességem. Így már kicsit bánom az egészet, de hát ez van. Elveszek egy pezsgős poharat az egyik pincér tálcájáról, és már megyek is az emelvény felé a mikrofon elé. Megköszörülöm a torkomat, és megkocogtatom a poharat, hogy mindenki figyelme felém irányuljon. Nem tudom, hogy mit is illik ilyenkor mondani, de úgy döntök, hogy nem kell nekem annyira formálisnak lennem, mintha én lennék az igazgató. Amúgy se hiszem, hogy az itteniek ezt várnák tőlem.
-Sziasztok! Tudom, hogy mindenki mennyire utálja az ilyen beszédeket, és hogy mindig meg kell hallgatni, hogy ez az idei nem lesz hosszú, aztán negyed óráig ácsoroghattok, és hallgathatjátok, hogy mit is mond itt ez az ember, holott mindenki inkább ki szeretné használni még az utolsó napot, amit nem az iskolapadban kell töltenie. Nos hát én megígérem, hogy tényleg rövidre fogom fogni. Az Igazgató sajnos nem tudok eljönni, hogy ő mondja el nektek ezeket a dolgokat, ezért is én állok itt most helyette. Nem tudom, hogy mit is lehet mondani egy ilyen évnyitó rendezvényen, hiszen mikor volt az már, hogy én utoljára hallgatom ilyet?-Beszédem közbe kissé elmosolyodom, hisz azért nem volt az olyan régen. Nem vagyok sokkal idősebb, mint az itteniek, nagyjából egy egyetemnyi idő van közöttünk. –De úgy érzem, hogy mindenképpen el kell mondjam, hogy az iskola ugyanúgy régi fényében csillog ahogy eddig, a tanári karba nincsen semmiféle változás, szóval mindenki megnyugodhat, megmaradtak kedvenc tanáraitok. Ezen kívül csak hogy tényleg rövidre fogjam, nehogy valaki azzal vádoljon, hogy nem tartom be a szavam csak annyit szeretnék mondani, hogy mindenkit szeretettel köszöntök a 2012/2013-as tanévbe.
Amikor az utolsó szavak is elhagyták a számat akkor koccintásra emeltem a poharam, és ittam egy kortyot a pezsgőből. Nem tudom, hogy milyen is volt, de nem hiszem, hogy túl nagy durranás lett volna. Nem akartam senki idejét se húzni, így már mentem is le az emelvényről, és kerestem magamnak valami jó kis társaságot az este további részére

2Nagyterem (közös játéktér) Empty Re: Nagyterem (közös játéktér) Szer. Szept. 05 2012, 07:00

Cassandra Hamilton

Cassandra Hamilton
~ Staff team ~
[You must be registered and logged in to see this link.] látod most rajtam, ha rámnézel!
[You must be registered and logged in to see this link.] hallgattam írás közben!

Augustus 31. Ez a dátum számomra nem csak egy átlagos nap a többi közül, sokkal inkább egy új élet kezdete. Ugyan is a mai napon, hivatalosan is bejelente az érkezésemet az iskolába. Mára bált rendezte, ami a lehető legjobb alkalom egy kis ismerkedésre. Így aztán, gyorsan lezuhanyoztam és hajat mostam, hogy a lehető legjobb formámat nyújthassam. A zuhanyból jövő meleg víz, szinte perzselte a bőrömet, de ez kimondottan jól esett. Az ismerős illatok, amik a samponom és a tusfürdőm keverékéből alakultak ki, még jobban otthonossá tették a helyet.
Mikor egy jó félóra áztatás után sikerült kimásznom a zuhany alól, egy szál törölközőben szambáztam ki a fürdőből. Abban az egy szál törcsiben a szekrényemhez siettem, hogy előhalásszak magamnak egy ruhát, de amint magamra tudtam venni az első ruhadarabjaimat, megcsörrent a telefonom.
A rajtam lévő fekete csipkés fehérnemű szettben átrohant a szobán és a telefonommal a kezemben végigheveredtem az ágyamon.
Legnagyobb meglepetésemre Georgina írt nekem egy sms-t. Mégpedig azzal a jelszóval, hogy nagyon vigyázzak magamra, akár hol is vagyok, mert nagyon hiányzom neki is és a többi barátnőmnek és alig várják, hogy újra találkozzunk.
- Na szép. Még az ember lánya a ilyenkor is bűntudatot kell, hogy érezzen amiért ott hagyta a barátait? – morgolódtam hangosan durcásan, de mégis mosolyogva, amikor felkelve az ágyról, visszasétáltam a szekrényemhez és belebújtam, az erre a napra választott vörös kis ruhácskámba.
Igazából nem akarok nagyon túlzásba esni, de azért mégiscsak egy felejthetetlen belépőt szeretnénk, nem??? Úgyhogy bebújtam gyorsan a cuccomba és a magas sarkú cipőmbe, majd a frizurámmal és a sminkemmel is gyorsan elkészültem. Így nem is volt más hátra csak az, hogy elinduljak a bálba.
A megrendelt taxi pillanatok alatt repített el a bál helyszínére, ahol már rengeteg diák és tanár lófrált, többek között jó pár jövendőbeli osztálytársam is. Mikor a taxis végre talált egy parkolóhelyet és leállította a motort, hatalmas mosollyal nézett a hátsó ülésben feszengő, lány felé, vagyis ez esetben rám. De nem sokáig bámulhatott, hiszen gyorsan a kezébe nyomtam a fuvar díját, majd kipattantam az autóból és álltam még egy pár percig a parkolóban, arra várva, hátha meglátom valahol Will-t és nem kell teljesen egyedül belevetnem magam a dolgokba, de mivel sehol nem láttam, ezért egy hatalmas sóhajtással elindultam a bálterem felé. ahol már javában zajlott a megnyitó, majd azt követően a bál.


_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Cassandra Faye Hamilton
Mi választjuk meg az utunkat.
Az értékeink és a tetteink, ezek határozzák meg, hogy kik vagyunk.

3Nagyterem (közös játéktér) Empty Re: Nagyterem (közös játéktér) Kedd Szept. 11 2012, 03:40

William Baylor

William Baylor
~ Staff team ~
Nem kellett olyan sok idő, hogy elérkezzen ez a nap is. Nem is tudom pontosan, hogy mióta vagyok itt a városban, azt hiszem, hogy körülbelül három hónapja, de tényleg nem tudom, hogy mennyi az annyi. Mondhatni, hogy egyáltalán nem kellene, hogy hiányozzon a suli, hiszen alig jártam ide. Mégis az az igazság, hogy hiányzik. Ez a gondolat főleg akkor tudatosult bennem, amikor a fürdés után készülődtem az évnyitó bálra. Nem is tudom igazából, hogy mire számítsak. A régi sulimban nem volt ilyen bál, inkább egy előadással nyitottuk meg az évet, amin mindenki megmutathatta, hogy mit is tanult a nyáron. Én ilyenkor általában zongoráztam, hiszen a másik dolog amit nagyon tudok az az írás, de azt nem igazán lehet bemutatni. Ez egy kicsit hiányzott is így szeptember elejére, de azért örültem is annak, hogy nem kell ilyesmivel bajlódjak. Így azért csak csak könnyebb az ünnep, hogy nem fellépésre kell gyakorolni, hanem csak el kell menni, és jól kell éreznie magát az embernek. Elég jó érzés ez. Így is előkerülnek az öltönyök a szekrényből, na meg a lányoknál az estéik. Nem tudom mondjuk, hogy mi a dress code ma estére, éppen ezért választok öltönyt. Azzal biztos nem leszek kiöltözve sem, és hát alul öltözött se hiszem, hogy lennék ilyen felszerelésben. Egy dolgot nem tudok csak, az pedig az, hogy Hilary mibe megy. Nem kérdeztem meg tőle, de gondolom, hogy valami világos cuccba. Éppen ezért nem a hagyományos fekete öltönyre szavazok, hanem egy világosabbra. Ehhez barna cipőt veszek fel. Mindent megpróbálok nagyon rendbe tenni, mármint szépen megkötött nyakkendő, szépen kipucolt cipő. Akkor érzem úgy, hogy minden rendbe van, amikor a tükörbe nézve nem találok hibát az öltözékemen. Megkeresem az asztalomon a papírhalom közepén a meghívómat, amit még pár napja hoztak meg a kollégiumba.
Amikor minden megvan akkor kilépek az ajtómon, és bezárom azt. Örülök neki, hogy még mindig egyedül lehetek a szobában, de mondjuk azt sem bánnám, hogyha sikerülne végre valakinek bekerülnie az 51-es szobába, hiszen egy szobatárssal biztosan érdekesebbek lennének a mindennapok. Na mondjuk az se mindegy, hogy milyen embernek adják oda a szobám kulcsát, szóval mondjuk nem akarok egy drogos tinivel együtt lenni, de mondjuk a másik véglet se lenne annyira szerencsés, azaz hogy olyan embert kapjak aki nem bírja azt se, hogyha valaki más bejön a szobába, szóval megköveteli a néma csendet. Egy olyan szobatársat keresek, aki olyan mint én. Persze nem egy klónt akarok, hanem hogy ne nagyon zavarja semmi, és persze legyen azért jó fej gyerek is.
Szerencsére nem kellett sokat menjek a suliig. Ez az egyik nagy előnye a kollégiumnak, főleg egy ilyen suli esetében. Az ilyen iskoláknak vannak saját kollégiumaik, ahol csak az ő diákjaik vannak, és hát ez alól a Hollywood Hills sem kivétel. Amint beérek egyből elkérik a meghívómat, hiszen még nem vagyok itt sok ideje, így nem is ismer itt mindenki. Lefogadom, hogyha mondjuk Beverly, vagy akármelyik másik népszerű emberke jön be, neki nem nagyon kell meghívót villogtatnia, tudják róluk, hogy ők ide járnak. Egyből a nagyterem felé irányt, hiszen úgy hallottam, hogy itt lesz megnyitva az egész ünnepség. Belépve ide egyből megcsapott az ünnepség hangulata. Ennek nagyon örültem, hiszen nem mindig érzi meg egyből az ember, hogy mit is várhat egy estétől. Én arra vágytam, hogy összefussam egy-két ismerőssel, és egy jó estém legyen. Semmi extrát nem akartam, csak beszélgetni, maximum táncolni, ismerkedni. Azt hiszem, hogy ezek nem lehetetlen dolgok. Amikor belépek a terembe, akkor megy már a beszéd a töri tanárunktól. Elmondta, hogy nem akar sokat beszélni, és ezt be is tartja. Hamar végez, ami igen nagy örömet okoz mindenkinek. Elveszek én is egy pezsgőt az egyik tálcáról, és iszok egy kortyot a beszéd végén. Ekkor veszem észre újdonsült barátomat Cassie-t, és már sétálok is oda hozzá.

-Szia! Mi a helyzet?
Kérdezek rá a lánynál. Pár napja, talán egy hete találkoztunk utoljára, kíváncsi vagyok rá, hogy mi is van vele. Meg amúgy is, első találkozásra megszerettem a lányt, tisztába vagyok vele, hogy jó barátok leszünk.

4Nagyterem (közös játéktér) Empty Re: Nagyterem (közös játéktér) Kedd Szept. 18 2012, 21:24

Beverly Cavalier

Beverly Cavalier
~ Cicababa ~
[You must be registered and logged in to see this link.] festek! Smile

Nos amilyen kultúr lény vagyok inkább ide jöttem el, mintsem a szüleimmel operába. Az egyik legrosszabb dolog ha valaki visítozva beszél és nem érted egy szavát sem.
Nagy készülődés volt otthon anyuék oda én meg a suliba mentem ünnepelni, azt amit a legkevésbé vártam. Az iskolát. Kinek kell a tanulás, hát nekem nem. Már nem sokára végzek de még nem érzem magam annyira felkészültnek, hogy le tudjak érettségizni. De hát az még nincs olyan közel, mint az én hiszem.
Már előre megvettem egy olyan ruhát amit egy ilyen idióta bulira felvehetek. Nagyon is tetszett a ruha nem erről volt szó, de nem tudtam volna nagyon máshova felvenni, mert olyan egyszínű volt számomra. De az alkalomhoz épp megfelelt. Éppenséggel volt egy hozzá illő cipőm amit felvettem majd leviharoztam a nappaliban. Már amennyire tudtam a magas sarkúmban.
- Elmentem! Reggel találkozunk. - ordítottam az emeletre és már hajtottam is az autóval a suli felé.
Régen mentem az iskola közelébe a nyáron amennyire csak lehetett elkerültem, mert hát fő a békesség. De most azt hiszem retteghetnek a gyíkok, ugyanis megjöttem és kész vagyok megalázni mindenkit aki az utamba kerül vagy aki csak nem szimpi nekem.
Amikor beléptem a terembe, kicsit meglepett a látvány Nem gondoltam volna, hogy ilyen díszes lesz, azt hitem valami kis béna díszítést nyomnak majd, mint általában, de ez most szebb volt mint a megszokott suli buliknál.
Egyenesen a barátaimhoz mentem, majd nagy pusziszkodás után elmeséltük, hogy ki mennyire hiányzott a másiknak, avagy ki mennyire akar a következő évben a középpontban lenni. Na majd én megmondom, hogy ki az aki megérdemli és ki nem.
Nem volt kedvem már tovább hallgatni a nyári élményeket és, hogy ki hol nyaralt így inkább félre vonultam és megittam valamit.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.