Dream Life in L.A.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Éld hétköznapi életed Los Angelesben

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Cbox
Dicsőségfal
Hét legaktívabb játékosa:
Cassandra F. Hamilton
Griffith Park ~Cassandra & Will~ Britt-Robertson-Beautiful-Look-by-hqwallpaper.in

Augusztus hónap legaktívabb játékosa:
Beverly Cavalier
Griffith Park ~Cassandra & Will~ Megan-fox-2

Augusztus hónap játéka:
Cassandra F. Hamilton & William Baylor
Griffith Park ~Cassandra & Will~ Nick-jonas-nick-jonas-dating-delta-goodrem
Latest topics
» Hospital - Ahol a szükség, ott a segítség!
Griffith Park ~Cassandra & Will~ EmptySzer. Május 29 2013, 13:59 by Vendég

» A 4 elem harca
Griffith Park ~Cassandra & Will~ EmptyHétf. Ápr. 29 2013, 09:07 by Vendég

» A Klónok Krónikája
Griffith Park ~Cassandra & Will~ EmptyPént. Márc. 29 2013, 01:18 by Vendég

» Gadoria, a druidák erdeje - Újraindultunk!
Griffith Park ~Cassandra & Will~ EmptySzomb. Márc. 23 2013, 09:03 by Vendég

» Maya B. Poséy&Michel Bryson Rodeo Drive
Griffith Park ~Cassandra & Will~ EmptyVas. Nov. 04 2012, 00:00 by Maya B. Poséy

» Prison - éld az életed!
Griffith Park ~Cassandra & Will~ EmptyHétf. Okt. 08 2012, 13:19 by Vendég

» Starbucks LA=>Tengerpart ~Maya és Micheal~
Griffith Park ~Cassandra & Will~ EmptyCsüt. Okt. 04 2012, 00:50 by Micheal Bryson

» Tanári szoba ~ Rachel and Jeffrey ~
Griffith Park ~Cassandra & Will~ EmptySzer. Okt. 03 2012, 00:57 by Rachel Lea Parker

» Rachel Lea Parker otthona
Griffith Park ~Cassandra & Will~ EmptyKedd Okt. 02 2012, 05:41 by Rachel Lea Parker

Staff
Hilary Wellington
Admin néni
Griffith Park ~Cassandra & Will~ Taylor-swift-wallpapers

William Baylor
Társadmin
Griffith Park ~Cassandra & Will~ NickJonas_SmallBanner


Cassandra F. Hamilton
Designer
Griffith Park ~Cassandra & Will~ Britt-Robertson-Beautiful-Look-by-hqwallpaper.in
Programfal
Első félév:
szept. 1. - Évnyitó bál
okt. 31. - Halloween party
nov. 24-28. -Borostyán hét
dec. 13-14. - Washingtoni kirándulás
jan. 7-19. - Iskolák közti foci bajnokság
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (12 fő) Csüt. Szept. 13 2012, 05:19-kor volt itt.
Oldaladatok
Nyitás: 2012. július 10.

You are not connected. Please login or register

Griffith Park ~Cassandra & Will~

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Griffith Park ~Cassandra & Will~ Empty Griffith Park ~Cassandra & Will~ Pént. Aug. 24 2012, 08:59

William Baylor

William Baylor
~ Staff team ~
Eléggé meleg nyári nap volt. Mondhatni, hogy szokásos, de az én szememben azért minden nap más és más. Már nagyon várom, hogy Hilary-vel végre találkozhassak, de ez sajnos egyenlőre nem megvalósítható. Na de pár nap múlva már nem lesz semmi akadálya annak, hogy legalább a nyár végét együtt tölthessük.
Mivel nem nagyon tudtam mit kezdeni magammal a szobában, így úgy döntöttem, hogy elhagyom azt. Nem nagyon vártam most arra, hogy máshol ücsörögjek a négy fal között, ezért a parkot választottam a mai napi dolgaimhoz. Egyszerű fekete hosszú nadrág van rajtam, és hosszú ujjú fehér póló, melynek ujjai fel vannak hatva. Mivel nem ígérkezett semmi különös program, így úgy döntöttem, hogy kiviszek magammal egy füzetet is, melybe verseket szoktam írni. Nem valami jók, de hobbinak tökéletesek, tehát nincsen semmi probléma, amúgy se kiadás céljából írom, csak úgy magamnak.
Nem kell sok idő ahhoz, hogy kiérjek a parkba. Egy kis séta, egy kis buszozás, és már ott is vagyok. Amikor beléptem a park kapuján már akkor éreztem, hogy ma erre volt szükségem. Jó néha elszakadni a beton dzsungelből, és mi lehetne jobb hely erre, mint egy csodás zöld terület? A mobilomon épp egy sms-t olvastam el, amit apám küldött. Nem nagyon tudtam mire vélni a dolgot, hiszen mióta eljöttem otthonról azóta látszólag szívesen törődne a fiával. Csak az a gond, hogy ez jelenleg engem nem nagyon érdekel. Visszaírok neki azért természetesen, hogy ne izguljon miattam, aztán el is raktam a telomat. Kinéztem magamnak egy csendes helyet egy füves terület közepén, és oda ültem le. Valamiért most jól esett ez, mármint nem padon ücsörögni, hanem a fűben. Elővettem a kis füzetemet, és elkezdtem pár szót körmölni bele, majd azzal a lendülettel ki is húztam. Így szoktam írni, nagyon sokszor meggondolom magam, és emiatt rengeteg áthúzás, satírozás, ilyesmi van ebben a füzetecskében.

2Griffith Park ~Cassandra & Will~ Empty Re: Griffith Park ~Cassandra & Will~ Vas. Aug. 26 2012, 03:57

Cassandra Hamilton

Cassandra Hamilton
~ Staff team ~
A nevelőszüleim, szinte már megfojtanak a szeretetükkel és a féltésükkel. Tudom nagyon jól, hogy egy új város, ahol eddig még sohasem jártam, nagy veszélyeket rejtegethet számomra, de akkor sem kellene félóránként telefonálni. Meg amúgy is itt van velem Roxi az kis gyönyörűségem, aki az életét is képes lenne feláldozni értem. De valahogy nekik ez még sem elég, így aztán a cirka harmincadik telefonhívás után, úgy döntöttem, mára elég volt. Megmondtam, hogy egy kis csendre és nyugira van szükségem és amúgy is leviszem Roxi-t sétálni, úgyhogy hagyjanak békén egy kis időre. Mi után letettem a telefont a biztonság kedvéért ki is kapcsoltam és az ágyra hajítottam.
Kerestem magamnak valami normális ruhát, ami nem egy elmebajos, új városlakóra emlékezteti azokat akikkel út közben találkozni fogok és elindultam az én kiskutyámmal az oldalamon. igazából gőzöm sem volt róla, hogy merre menjek, de miután végig sétáltam pár utcán megláttam egy hatalmas parkot. és így keveredtem én el a Griffith Park-ba.
Roxi önfeledten futkározott és kergette a park területére leszálló madarakat. Én csak mosolyogva figyeltem, hogy legalább már ő beilleszkedet, és boldog új otthonában, még akkor is, ha a gazdájának nincs egy olyan ismerőse, sem akihez szóljon. És ekkor, bumm, megtörtént a baj. Roxi, mint aki a gondolataimban olvas, odaszaladt egy magányosan ücsörgő sráchoz, és kikapta a füzetét a kezéből, amibe ez idáig szorgosan írogatott.
Gyorsan odasiettem, hozzá, pedig legszívesebben elbújtam volna szégyenemben, hogy a kiskutyám ilyen kis önálló rosszaság, de inkább odamentem és valami bocsánatkérés féleséggel próbáltam előrukkolni.
- Jézusom, ne haragudj. Nem tudom mi ütött Roxi-ba. Pedig esküszöm, hogy nem szokott így viselkedni. – guggoltam le a sráchoz, hogy legalább, viszonylag egy magasságban legyünk.


[You must be registered and logged in to see this link.] viselem!
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.] hallgattam írás közben


_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Cassandra Faye Hamilton
Mi választjuk meg az utunkat.
Az értékeink és a tetteink, ezek határozzák meg, hogy kik vagyunk.

3Griffith Park ~Cassandra & Will~ Empty Re: Griffith Park ~Cassandra & Will~ Vas. Aug. 26 2012, 07:38

William Baylor

William Baylor
~ Staff team ~
Szépen lassan elveszek a gondolataim rengetegében. Ez persze cseppet sem zavar, miért is zavarna, hiszen éppen emiatt jöttem, hogy kicsit ki tudjam szellőztetni a fejem, és persze hogy magában ragadjon az ihlet. No ez megtörtént, és ahogy engem az ihlet ragadott magával, úgy a kis könyvecskémet egy éppen erre rohanó kutya. Mivel erre egyáltalán nem számítottam, így nem tudtam elkapni, de azért utánakaptam, mindhiába. Aztán amikor már épp kezdtem lemondani eddigi életem összes írott alkotásáról akkor érkezett meg egy csodás lány, aki bocsánatot kért drága kutyája nevében. Majd leguggolt mellém, és ebből már sejtettem, hogy az elkövetkező órákat nem fogom egyedül tölteni. Mosolyogva emelem rá a tekintetem, és mivel az előző mozdulatom után pár tincsem a szemem elé került, így azokat meg is igazítom eközben. Majd csak ekkor szólalok meg. Hangomon érződik, hogy cseppet sem vagyok mérges, és persze az is, hogy nem harapok.
-Semmi gond. Remélem azért még menthető a könyvem. Nem mintha túl értékes dolgok lennének benne, de azért évek óta azt használom, úgy a szívemhez nőtt.
Mondom neki jókedvűen, miközben elfoglaltam előző kényelmes pozíciómat. Nem nagyon szeretem a kutyákat, mivel koskoromban megharapott egy, de azért nem is félek tőlük. Tudom, hogy azért nem fog mindegyik harapdálni, de azért tartom a tisztes távolságot. A kezemet nyújtom a lány felé, mivel még be sem mutatkoztam.
-Will vagyok!
Velem egy korúnak tűnik a velem szemben lévő szőkeség, azonban még nem láttam a suliban. Ez persze nem jelent nagyjából semmit, hiszen nem csak az én sulim van a városban, de azért mégis fura. De persze ilyesmin agyalni is hülyeség. Ezen gondolatomból kirángat egy ismerős hang, ami nem más, mint a mobilom csengése.
-Ajjjj!-Mondom, majd előveszem a zsebemből a készüléket. Meg sem lepődök azon, hogy ki az. Természetesen az apám. Kinyomom, mert most épp más dolgom van.-Bocs, csak tudod, nem rég költöztem ide, és az apám állandóan hívogat, hogy mi van velem ebben az új nagyvárosban. Áhhh, szörnyen kiborító ez néha, de mindegy. Mióta élsz LA-be?-Kérdezek rá, hisz valamivel mégiscsak el kell indítani a kis beszélgetésünket, és mi lehetne ennél jobb téma?

4Griffith Park ~Cassandra & Will~ Empty Re: Griffith Park ~Cassandra & Will~ Vas. Aug. 26 2012, 10:16

Cassandra Hamilton

Cassandra Hamilton
~ Staff team ~
- De tényleg igazán restellem. Nem tudom mi üthetett belé. Általában nagyon jól nevelten viselkedik, de úgy tűnik azt az énjét otthon hagyta. – mosolyogtam rá barátságosan.
Annyira jó, hogy nem egy dühöngő őrültet fogtam ki magamnak. Ez a srác legalább aranyos és barátságos, még azok után is, hogy Roxi letámadta. Annyira hülyén éreztem magam, de most már mit tehetnék?
- Igazán örülök Will. Én Cassie vagyok. – mutatkoztam be én is, miközben kezet fogtunk.
Olyan hülyén éreztem magam, egy kicsit feszült, egy kicsit ideges és akkor még a dühösségemről nem is beszéltem. Tuti, hogy valamiért pikkelnek odafent rám. Máskülönben nem kerülnék folyamatosan kínos szituációkba. Na de mindegy. Remélem azért Roxi nem tett nagy kárt a könyvében. Nem igazán jönnének jól a plusz kiadások. Nem mintha szegény családból származnék, hiszen elég szép örökséggel rendelkezem, de akkor is. Nem szeretném csak úgy elherdálni. most csak a legszükségesebbekre szeretnék pénzt kiadni.
Mikor a telefonja, csörgött és kinyomta, egy kicsit meglepett, hiszen nyugodtan telefonálhatott volna, nem zavarna. Elvégre még csak most ismert meg és nem is egy kellemes úton, úgy hogy, nem tudtam mire vélni a dolgot. De amikor elmesélte, hogy ő ugyan úgy járt az apukájával, mint én a nevelőszüleimmel, akkor egy kedves és megértő mosoly terült szét az arcomon.
- Hidd el megértelek. Én is hasonló cipőben járok. - mosolyogtam rá, egyre vidámabban.
Nem is mertem volna még gondolni sem, hogy nem itt él már születése óta. Hiszen annyira természetesnek látszott, ahogy itt ült és írogatott a füzetébe. Apropó füzet… Hová lett Roxi?
- „Mióta élsz LA-be?” – kérdezte, barátkozó hangsúllyal, ami számomra igazán jólesett, így aztán nem is húztam sokáig a válaszadást.
- Ami azt illeti két napja érkeztem. A Hollywood Hills középiskolába fogok járni ősztől. – feleltem egy kicsit elgondolkozva, de csak egy fél pillanatig, ugyanis a következő pillanatban megjelent Roxi a könyvvel a szájában.
- Hékás, gyere csak közelebb! Azt pedig add ide. – szóltam rá a kis rosszaságra, miután lecsüccsentem Will mellé a fűbe.
Roxi viszont nem úgy gondolkodott mint én. Sokkal makacsabb nálam, és ilyenkor csak a kemény hozzáállás segíthet. De néha még az sem.
- Roxi, ne kelljen még egyszer mondanom! – rivalltam rá a kiskutyámra, aki csodák csodájára, szót fogadott és kicsit félősen az ölembe ejtette a könyvet.
- Ügyes kislány. – mondtam neki és megsimogattam a füle tövét. Majd ismét Will-re fordítottam a figyelmemet.
- Remélem nem esett benne nagy kár, és még egyszer tényleg sajnálom. – feleltem neki, miközben át nyújtottam, az előbb eltulajdonított értékét.


[You must be registered and logged in to see this link.] viselem!
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.] hallgattam írás közben


_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Cassandra Faye Hamilton
Mi választjuk meg az utunkat.
Az értékeink és a tetteink, ezek határozzák meg, hogy kik vagyunk.

5Griffith Park ~Cassandra & Will~ Empty Re: Griffith Park ~Cassandra & Will~ Hétf. Aug. 27 2012, 02:07

William Baylor

William Baylor
~ Staff team ~
Kissé idegesnek tűnik Cassie, bár nem tudom miért. Lehetséges, hogy nem adtam elég tisztán a tudatára, hogy miért aggódnia, és nem neheztelek emiatt, vagy lehet, hogy egyszerűen csak izgul kicsit azért mert új emberrel találkozik? Nem tudom, lehet az utóbbi. Elvégre is ritka az aki egyből saját magát tudja adni, általában az emberek azért kissé meg vannak szeppenve, hogyha új emberrel találkoznak. Nem ismerem még őt, így azt sem tudom, hogy milyen.
-Részemről a szerencse, Cassie!
Furcsa, de nem volt még ilyen nevű ismerősöm. Ismét bocsánatot kér, amiatt a kis semmiség miatt. Már nem tudom, hogy egyáltalán reagáljak-e rá, de azért mégis csak. Azt hiszem, hogy ha már nem is, de az illem így kívánja, szóval meg kell tennem, amit meg kell tennem.
-Tényleg semmi baj, és ezzel téma lezárva. Okés?
Kérdezek rá mosolyogva, hiszen tényleg nem akarok több bocsánatkérést, meg sajnálkozást hallgatni. Nyilván nem lesz ennek semmi következménye, hacsak az nem, hogy egy jó barátság alakul ki. Ezt meg annyira nem bánom, szóval csak azt tudom mondani azoknak akik föntről irányítják a szálakat, hogy hajrá, nincs ellenemre, hogyha eggyel több barátom van. Amint kinyomtam a telefonom, és elmeséltem, hogy mi is a helyzet akkor mondja, hogy ő is hasonló cipőben jár. Ezen magamban nagyot nevettem, hisz azt azért nem hiszem, de persze ilyesmit hangosan nem csinál az. De azért vázolom neki kissé hosszabban a történetet.
-Hát, nekem kissé bonyolult a helyzetem. Mármint azért jöttem el otthonról, mert elég gázossá vált a helyzet. Anyám elhagyott minket, apám összejött egy pasival, amit úgy tudtam meg, hogy a csávó egyik reggel reggelit csinált otthon. Ezzel nincs is gond, mármint azzal, hogy pasival van együtt, kicsit sem zavar, de gondoltam megmutatom neki, hogy van egy fia. Mármint, így hogy nem vagyok otthon talán feltűnik neki, hogy én is létezem, és hogy megbeszélhette volna velem a dolgait, mint egy normális apa fiú kapcsolatba. És hát azóta próbálkozik is rendesen, ezt meg kell hagyni, de most jelenleg jó nekem itt, és nem tervezem hogy visszamennék.
Amikor az utolsó mondatomat fejezem be, akkor tűnik csak fel, hogy mennyire hosszasan meséltem el a dolgot. Nem akartam ezt, mármint ezzel untatni őt, de már késő, a szavak nem szállnak vissza a számba, és nem felejtődnek el, mintha meg sem történt volna. Meg amúgy is, hogyha barátok leszünk akkor egyszer meg kellett volna hallgassa a történetet, most legalább így egybe elsőre megtudhatta, hogy mi is a helyzet velem. Remélem, hogy ennek hatására azért majd ő is elmeséli, hogy neki mi volt az oka, hogy idejött. Mert gondolom azért nem a suli miatt tette meg ezt a nagy lépést, hanem vannak más indokai is, amikre én nagyon is kíváncsi vagyok.
-Bocsi, nem akartam untatni a hülyeségeimmel. Inkább mesélj magadról egy picit. Jó lenne megismerni. Honnan jöttél, miért, miket szeretsz csinálni, minden ilyesmi érdekel. Vannak-e már ismerősök, tetszik-e LA, mindent tudni akarok. Ne kímélj!
Mondom neki mosolyogva, majd csak figyelem, ahogy a kutyáját hívogatja. Úgy tűnik, hogy elsőre nem igazán járt sikerrel, ekkor úgy érzem, hogy kell tegyek egy vicces megjegyzést, nem bírom magamba tartani, de aztán valahogy mégis csak sikerül. Aztán másodszorra, amikor már keményebben szólt a kutyusnak, akkor hallgatott rá, és visszatért gazdájához. Ekkor került vissza hozzám a számomra oly fontos kis fekete könyvecske. Elővettem egy zsepit, mert kicsit nyálasnak éreztem, és elkezdtem törölgetni az első és a hátsó borítót is.
-Leszámítva a nyálat semmi baja. És örülök, hogy meg tudtad menteni legalább. Bár amúgy sincs benne semmi fontos, csak úgy írogatok néha-néha, semmi komoly. De jól eltelik vele az idő, és hát ilyen napokon ez igencsak hasznos dolog.

6Griffith Park ~Cassandra & Will~ Empty Re: Griffith Park ~Cassandra & Will~ Hétf. Aug. 27 2012, 09:00

Cassandra Hamilton

Cassandra Hamilton
~ Staff team ~
- Hát jó legyen. Oké – mosolyogtam rá Will-re miután már a sokadik bocsánatkérésem után kiakadt.
De hát most mit csináljak? Annyira röstelltem magam,de most már mindegy.
- Ohh, értelek. hát igen ez egy kicsit másabb, mint az én esetem, de az állandó telefonos zaklatás legalább stimmel, bár mondjuk engem nem az apukám, hanem a nevelőszüleim zargatnak folyamatosan. – mosolyodtam el egy kicsit mégis szomorkásan.
Annyira jó lenne, ha a szüleim élnének. Nem arról van szó, hogy nem szeretném Mirandát és Johnt, de akkor is, ők még sem az igazi szüleim, és soha nem is lesznek azok, még ha úgy is nevelnek.
- Amúgy pedig nem untattál. igazán izgalmas élettörténet volt. – kuncogtam egy kicsit,amin remélem nem sértődik meg.
Miután végre átadhattam neki a könyvet, reménykedve néztem, hogy nem esett e baja, de megnyugtatott, hogy csak egy kicsit nyálas lett, de azon kívül semmi baja nincsen. Ez igazán megnyugtató volt.
- Ez igazán érdekesen hangzik. És mégis miket szoktál írogatni? Már mint ha nem zavar, hogy érdekel a dolog. – mosolyogtam rá immáron sokkal vidámabban és kíváncsibban, hiszen ha barátokra akarok szert tenni, akkor jól kell viselkednem.
Így is éppen elég titok van a múltamban, amit nem jó a legelső alkalommal kiteregetni. Ott van a szüleim balesete és akkor jake-ről még nem is beszéltem.
Jake tipikusan az a srác, aki vonzza a csajokat és velük együtt a zűrzavart is. De valahogy Ő meg én mégis olyanok voltunk, mint a Jing és a Jang. Kiegészítettük egymást és ez így volt a legjobb. De amióta azon az estén elment, senki nem hallott róla, se a családja, se én. De hiába, hogy már annyi idő eltelt én még mindig szeretem , és éppen ezért félek annyira, hogy nem e esett valami baja. De nagyon remélem, hogy nem, mert ha mégis akkor nem tudom, mi fog történni. De hogy abból nem fog semmi jó kisülni az biztos.


[You must be registered and logged in to see this link.] viselem!
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.] hallgattam írás közben Razz


_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Cassandra Faye Hamilton
Mi választjuk meg az utunkat.
Az értékeink és a tetteink, ezek határozzák meg, hogy kik vagyunk.

7Griffith Park ~Cassandra & Will~ Empty Re: Griffith Park ~Cassandra & Will~ Hétf. Aug. 27 2012, 23:27

William Baylor

William Baylor
~ Staff team ~
Örülök, hogy végre abbamarad a bocsánatkérések sora. Na nem mintha nem hallanék szívesen bármi ilyesmit tőle, de meg kell mondjam, hogy egy kicsit már tényleg zavaró volt. Ez már a múlt, mármint, hogy hogyan is futottunk össze, és jobb inkább a jelenre koncentrálni, azaz ha már így történt, akkor kiélvezni a helyzetet. Mert bizony én úgy vagyok vele, hogy jobb mindent kiélvezni, mint azon rágódni, hogy vajon mi történt ezzel meg azzal. Így szerintem egyszerűbb és szebb is az élet. Legalábbis az enyém. Abban is egyetérthetünk, hogy a helyzetünk némiképp hasonló. Elvégre is, őt is hívogatja folyton a nevelőapja, na meg akkor gondolom a nevelőanyja is. Nem nagyon akart elárulni semmit se magáról. Nem tudom, hogy miért, de kicsit titokzatosnak tűnik nekem ez a lány. Hiába kérdeztem rá, hogy mit szeret, tetszik-e neki a város, meg egyéb dolgokra, nem igazán válaszolt rá. Plussz én hiába meséltem arról, hogy mi is volt a szüleimmel ő letudta annyival, hogy neki nevelőszülei vannak. Biztos rossz emlék, nem tudom mi lehet az, de talán majd egyszer megtudom. Már hogyha találkozunk még, amiben persze bízom, hiszen elég szimpatikusnak tűnik nekem ez a lány.
-Akkor tudod, hogy milyen is ez. Bár nyilván ők ezt törődésnek mondják, de istenem, miért nem elég az, hogyha este beszélünk egyszer, vagy miért nem elég, hogyha én hívom ha ráérek? Azért nem hiszem, hogy félnem kellene attól, hogy nagyjából minden órába bajom lesz. Plussz én New Yorkból jöttem, és ott is mindent egyedül csináltam, csak nem a koliba laktam, hanem ugye otthon. New York is ugyanilyen nagy város, nem értem, hogy mire számít? Nah mindegy, bocs, csak valakinek jó elmondani az ilyen hülyeségeimet. Tényleg sajnálom, hogy rád zúdítom, pedig még nem is ismersz. Bár lehet, hogy pont ezért teszem? Néha jobb egy ismeretlennek elmondani, hogy mit is gondolunk, nem?
Kérdezek rá mosolyogva, majd befogom a szám. Nem csak képletesen, szó szerint ezt teszem, jelezve, hogy nem csak én akarok beszélni. Az ő köre következik, elmondhat nekem bármit amit csak szeretne, attól kezdve, hogy hiányzik neki az otthoni aranyhala, vagy bármit, amit csak akar. Én most tényleg csöndbe várom, hogy mit is mond, hisz nem lehet, hogy csak én beszéljek. Azonban rá kell jöjjek, hogy van még mit mondanom. Hiába, rossz szokásom, hogy eléggé sokat beszélek. És nagyon utálom a csöndet. Már ha csak pár másodpercre is, akkor is szörnyű nekem.
-Áhhh, ne gondold, hogy ennyi az élettörténetem. Ez csak egy volt a sok sok furcsa nap közül. Ki tudja, egyszer majd megírom az önéletrajzomat, és abba mindent összefoglalok.
Mondom, cseppet sem komolyan gondolva. Nem is tudom, hogy mit tennék ha ilyesmire felkérnének. Azért nem akarom ország-világ elé kiteregetni a szennyest, nem lenne jó ha sokan erről beszélnének. Ezeket a dolgokat azt hiszem jobb meghagyni a barátoknak, és a családnak. Ekkor kezd el Cassie arról kérdezni, hogy miket is írok. Mivel úgy érzem, hogy sikerült teljesen nyáltalanítanom a könyvet, így felé nyújtom. Hogyha elveszi, akkor belenézhet, és láthatja, hogy miket is írok, de persze kommentelnem is kell, hisz anélkül nem ér az egész semmit.
-Hát, igazándiból mindenfélét. Ebbe össze-vissza van minden, a gépemen rendszerezve is vannak a dolgok. De van benne minden. Főleg versek, de van egy-két novella, és írtam egy darabot színpadra is. Vagyis az még nincs kész, de szépen lassan írom. Tudod, imádom a művészetet, minden fajtáját. Szóval ezt tekintem hobbinak, szórakozásnak és munkának is.
Mesélem, majd most már tényleg csöndbe maradok. Egy idő után az ember megunja a saját hangját is, még akkor is, hogyha annyira imádja mint én. Ez a pont nálam most jött el, és igazság szerint egy kicsit örülök is ennek. Éppen emiatt bírom ki, hogy kivárjam azt a rövid időt, amíg Cassie elmond egy-két dolgot.

8Griffith Park ~Cassandra & Will~ Empty Re: Griffith Park ~Cassandra & Will~ Pént. Aug. 31 2012, 02:01

Cassandra Hamilton

Cassandra Hamilton
~ Staff team ~
- Ha tudnád, hogy én mennyiszer hallottam már azt, hogy „Majd ha neked is gyereked lesz, akkor te is megtudod, miért csináljuk”. – feleltem neki nevetve. Will társaságában, igazán felszabadultnak érezhetem magam. Elvégre nem csak iskolatársak, de úgy néz ki, hogy barátok is lettünk, és ez a legjobb dolog, ami mostanában történt velem.
Rengetegen ismernek, és sokan azt állítják, hogy nagyon jóban is vagyunk, de csak igazán kevesekről lehet elmondani, hogy tényleg barátok volnánk. Will viszont tényleg az a srác, akire ezt bátran elmondhatom. Jó fej, kedves, barátságos, és megértő. Nem úgy, mint az a sok piperkőc szépfiú aki szabadon rohangászik a világban.
- Pedig nem is vagyok a vérszerinti gyerekük. Bár, ami azt illeti teljesen úgy bánnak velem, na de mindegy. a lényeg, hogy szeretnek és kész. – mondtam halkan és elgondolkozva.
Nem tudom, miért nem tudok még most sem beszélni a szüleimről. Hiszen már olyan régen történt. Jóformán, már nem is emlékszem rájuk, csak fényképekről és néhány kis emlékfoszlányból. De ahogy végighallgattam Will történetét, azért az ő élete se volt piskóta. De ahhoz képest elég jól viseli a dolgokat.
- Semmi gond, szívesen meghallgatlak. Már van elég sok tapasztalatom a hallgatásban. Az otthoni barátaim is mindig hozzám fordultak, ha valami bajuk volt. Tisztára olyan voltam mint egy lelki szemetesláda.– mosolyogtam rá barátságosan.
Nem állt szándékomban megbántani a „lelki szemetesláda” kifejezésemmel, de így volt, nincs mit ezen szégyellni és takargatni. Én ilyen vagyok és ez így van jól.
- Kíváncsian várom, de azért előtte szólj, mert szeretném majd dedikáltatni. – kuncogtam egy kicsit a könyvírásos ötletén. Nem azért mert vicces lenne, meg hülyeség, csak furcsa lenne elképzelni, mint írót, aki könyveket ír és dedikál a nagyobb közönség találkozókon.
Színdarab? Novella? Vers? Ezek szerint tényleg egy igazi művészlélekkel van dolgom? Nahát, ez igazán érdekes. Ki tudja, még az is előfordulhat, hogy ha beállok színészkedni, akkor még az is lehet, hogy ő fog nekem forgatókönyvet írni. meglepően érdekes lenne.
- Nahát… Wáo… ez nagyon érdekesen hangzik, és miről szól a színdarabod? Nagyon felkeltetted az érdeklődésemet. – cinkos mosollyal figyeltem oda Will-re és vártam, hogy mondjon valamit a darabjáról.
Ameddig vártam, csak egy dolgon kattogott az agyam. Ebből is látszik a színészi vénám. A gondolat ami belefurakodott az agyamba az, az volt, hogy az én életem ha egy film lenne akkor vajon milyen kategóriába sorolnák be. Bár így jobban belegondolva, tuti, hogy dráma lenne. Szüleim halála, árvaház, nevelőszülők, bonyolult kapcsolat, és most itt ülök, reménykedve egy új életben. Mi ez ha nem dráma? Mert szerintem erre nincs jobb kifejezés, maximum a TRAGÉDIA.
- Én világ életemben színésznő szerettem volna lenni, szóval, ha majd egyszer nagy színdarab író, vagy forgatókönyv író leszel, akkor gondolj rám, oké? – nevettem fel önfeledten, miközben Roxi füle tövét vakargattam, aki idő közben az ölembe telepedett.


[You must be registered and logged in to see this link.] viselem!
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.] hallgattam írás közben


_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Cassandra Faye Hamilton
Mi választjuk meg az utunkat.
Az értékeink és a tetteink, ezek határozzák meg, hogy kik vagyunk.

9Griffith Park ~Cassandra & Will~ Empty Re: Griffith Park ~Cassandra & Will~ Szomb. Szept. 01 2012, 23:15

William Baylor

William Baylor
~ Staff team ~
Tovább folytatódik a beszélgetésünk, aminek természetesen nagyon örülök. Egyre közvetlenebbnek, nyitottabbnak érzem ezt a kis csevejt. Ez nagyszerű, mármint hogy ilyen hamar meg tudtuk találni a közös a hangot. Azt hiszem, hogy ez talán annak is köszönhető, hogy egyáltalán volt miről elkezdenünk beszélgetni. De persze az még mit sem ért volna anélkül, hogy tudtuk, hogy mivel is folytassuk. Nagyon úgy tűnik, hogy érdeklődést mutatunk a másik kedvelt dolgai iránt. Bár én még nem sok mindent tudok róla, hiszen nem nagyon mesél, de biztos vagyok benne, hogy egy ennyire kedves lányt meg tudok szeretni, mármint mint egy barátot. Máshogy nem is akarok a lányokra nézni, mert most a legfontosabb nekem Hilary.
-Hát igen, ezek a szokásos sablon dumák. Azt hiszem, hogy mindenki mondogatja. De csak akkor tudjuk majd meg, ha egyszer tényleg lesz gyerekünk.
Egy kissé elmosolyodom ezen. Vicces belegondolni, hogy egyszer talán tényleg lesz gyerekem, hogy apuka leszek. Vicces, de egyben azért kissé ijesztő is. Na persze ezt a dolgot nem mostanra tervezem, hanem mondjuk tíz év múlva. Addigra talán meg tudok majd barátkozni ezzel a helyzettel. Érdekesnek tartom, hogy azt elmondja nekem, hogy nem az igazi szülei nevelik, de azt nem, hogy miért. Van egy tippem, ami cseppet sem boldog téma, de hát mi másért kerülne valaki nevelőszülőhöz? Nem kérdezek rá, mert ha ő nem akarja elmesélni, akkor én nem fogom belőle kihúzni. Ez a téma amúgy is biztosan mély sebeket szakítana fel, és azt egyáltalán nem szeretném, hogy ezt a boldog pillanatot ilyennel rontsuk el. Majd talán egyszer meghallgathatom Cassie történetét, majd ha kész lesz arra, hogy elmesélje.
-Igen, igazad van. Hallgatni jó, de mesélni is. Vagy legalábbis én mindketten szeretem, és bizton állítom, hogy mind a kettőbe jó vagyok. Szóval ha van bármi gondod, bajod akkor nyugodtan fordulj hozzám. Persze ha örülünk valaminek akkor is.
Remélem azért ezt igazából fölösleges hozzátennem. Ezzel igazából azt akartam neki elmondani, hogy bármikor számíthat rám. Ez egy amolyan baráti verziója a jóban rosszban, szegénységbe gazdaságban, satöbbinek. Vagy legalábbis nálam. Áttérünk az írásaimra. Majdnem felnevetek amikor azt mondja, hogy dedikáltatni szeretné a könyvemet, mármint a leendőt, de azért türtőztetem magam.
-Az a baj, hogy el sem tudom képzelni, hogy bármikor is sikeres író legyek. Bár hogy őszinte legyek talán ez az ami a legjobban érdekel, na meg a játszás. Mármint a színészkedés. De mondjuk engem inkább a színpad vonz, mint a kamera.
Mesélem nagy lelkesedéssel. Mindenképpen ilyen területen szeretnék dolgozni, vagy színészként, vagy íróként, vagy mindkettő. Imádom az ilyesmit, és azt hiszem, hogy talán még jó is vagyok benne. De persze ezt csak a közönség tudja megítélni, szóval majd ha egyszer előadják a darabom akkor meglátjuk. Közben arra is rákérdez a szőke lány, hogy miről írok. Nem igazán tudom, hogy mennyire szeretnék erről beszélni, de aztán úgy vagyok vele, miért nem.
-Hát tudod, igazság szerint egy két szereplős, eléggé nyálas romantikus darabot írok. Gondoltam, hogy valamikor valakivel egyszer majd előadhatom. Amúgy meg, hogyha lesz majd olyan alkalom akkor szólok. Mármint, ha már benne leszek ebbe a szakmába.
Elég határozottan jelentem ezt ki. Bizony, talán túlságosan optimista vagyok, ami mondjuk egyes helyzetekben jó, néha azonban lehet, hogy nagyképűségnek tűnik. Pedig nem vagyok az, szerintem.
-Nah de most te jössz! Mesélj, miket szeretsz csinálni?

10Griffith Park ~Cassandra & Will~ Empty Re: Griffith Park ~Cassandra & Will~ Szer. Szept. 05 2012, 06:33

Cassandra Hamilton

Cassandra Hamilton
~ Staff team ~
- Vigyázz, mert egyszer még szavadon foglak. – nevettem rá a velem szemben ülő srácra önfeledten.
Annyira aranyos srác, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy bárki ne lenne jóban vele. Nem vagyok egy rossz emberismerő szóval akár még Roxi-t is felmerném tenni. Pedig aztán ő az én második nagy szerelmem. De a másikról inkább most ne is beszéljünk.
- Kitudja, mit hoz a sors. Még az is lehet, hogy majd egyszer munkatársak leszünk. Bár engem inkább a kamera vonz, de még semmi sincs kőbe vésve. - próbálkoztam meg bölcselkedni egy kicsit, végül is otthon mindig azzal szívattak, hogy semmit nem tudok komolyan venni, pedig ez nagyon nincs így, úgy hogy itt az ideje, hogy bizonyítsak.
Nem akarom, hogy azt gondolják, hogy egy buta szőke vagyok, akinek a csinos pofikájával érvényesül. igen is van ész a fejemben és ezt meg is fogom mutatni, ha máskor nem is de a suliban biztos. Elvégre azért vagyok itt, hogy mind a szüleim, mind pedig a nevelőszüleim, büszkék legyenek rám.
- Aha. Romantika. Akkor ezek szerint van megihletőd, múzsád is. – mosolyogtam rá cinkosan.
Annyira örülök neki, hogy van barátnője. Nem az én esetem, nem az a fajta srác aki levenne a lábamról, de nagyon rendes, kedves és aranyos, szóval megérdemli, hogy valaki szeresse és ő viszont tudjon szeretni.
- „Nah de most te jössz! Mesélj, miket szeretsz csinálni?” – jött a kérdés, aminek hallatára igen csak elkezdett kattogni az agyam.
Még is mi a fenét lehetne mondanom erre a kérdésre? Rengeteg olyan dolog van, ami érdekel, és amit szeretek csinálni. Számtalan ezek közül olyan, amivel szívesen foglalkoznék is. Úgyhogy még az sem biztos, hogy színésznő leszek majd a jövőben.
- Fúúú, mit is mondjak. Imádom az állatokat, mint az láthatod. Szeretek mindenféle, képzőművészettel foglalkozni, szabadidőmben fotózok, táncolok, és még mellékesen hobbi szinten elvégeztem egy műkörmös tanfolyamot. Imádom a szép nőies ruhákat, a magas sarkú cipőket és a zenét. a kedvenc virágaim a Tulipán, és az Orchidea. A kedvenc „komoly” zenei alkotóm Debussy, a kedvenc művem tőle a Clair de lun. Kedvenc filmem igazából nincsen, de ha nagyon őszinte szeretnék lenni akkor az összes olyan filmet szeretem amiben benne van Channing Tatum. Na hát röviden ennyi lenne az én kis leírásom. – nevettem rá jóízűen.
Ha eddig azt hitte, ő tud sokat beszélni, akkor el kell, hogy szomorítsam, hiszen én garantáltan túl teszek rajta, az állandó locsi-fecsi stílusommal.


[You must be registered and logged in to see this link.] viselem!
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.] hallgattam írás közben


_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Cassandra Faye Hamilton
Mi választjuk meg az utunkat.
Az értékeink és a tetteink, ezek határozzák meg, hogy kik vagyunk.

11Griffith Park ~Cassandra & Will~ Empty Re: Griffith Park ~Cassandra & Will~ Szer. Szept. 05 2012, 20:16

William Baylor

William Baylor
~ Staff team ~
Szépen lassan körvonalazódik bennem, hogyha valakivel szívesen előadnám azt a darabot amit írok, akkor az talán Cassie lenne. Hilary nem mondta, hogy őt túlzottan érdekelné a játék, szóval ő kiesik a képből, és Cassie igazán eléggé hasonló ahhoz a karakterhez akit én megalkottam. Így amikor megemlíti, hogy biztosan van múzsám akkor elmosolyodom, de ezt azért meg is magyarázom, hiszen lehet, hogy így csak hülye nevetésnek tűnik, egy olyan embertől aki bármin képes röhögni, pedig hát azért nem ilyen vagyok.
-Hát, igazándiból a női karakter a darabomba hasonlít rád. Mármint amit eddig megismertem belőled, mert nyilván nem tudok rólad mindent. Szóval ha így nézzük akkor mondhatnánk, hogy te ihletetted a karaktert, úgy hogy nem is ismertelek.
Mesélem neki azt amikre épp gondolok is. Nem igazán agyalok most azon, hogy mit is mondjak, csak úgy jönnek a szavak, és talán ez a legjobb. Ilyenkor megy a leggördülékenyebben a beszélgetés, és talán ez a legérdekesebb módja is. Azonban úgy érzem, hogy az előző válaszom nem volt teljes. Ugyanis szerintem ebben a kérdésben volt egy kérdés is. Ami nem igazán lehet más, mint hogy szeretek-e valakit, vagy van-e barátnőm.
-Azonban azt hiszem, hogy nem pont ilyen válaszra vártál. Azt hiszem azt még el kell mondjam, hogy nem vagyok szerelmes jelenleg, és régóta nem is voltam. Most van alakulóban egy kapcsolatom, és hát remélem, hogy összejön a dolog. Szóval ilyen fajta ihlet nem szállhatott meg. Bár úgy biztos könnyebb, és hitelesebb lenne az egész. Amúgy arra gondoltam, hogyha van kedved, akkor valamikor előadhatnánk a suliba, már ha van rá mód, mert ezt nem tudom. Régen művészeti suliba jártam, ott lehetett. Van kedved hozzá?
Kérdezek rá, hiszen ha igent mond, akkor kicsit belehúzok a vége megírásába, és akkor kész leszek vele egy hónapon belül. Ha viszont nem akkor folytatom az eddigi tempóba, és ki tudja, lehetséges, hogy sosem készül el. Nah de végül is ki tudja, hogy melyik lenne a jobb? Hiszen lehet, hogy totál leégetném magamat az egész suli előtt, és utána nem tehetek semmit, hogy kijavítsam a hibáimat. Elmélkedésemből Cassie szavai rángatnak ki. Elkezd mesélni magáról, egész érdekes dolgokat. Nagy állatbarát, szereti a művészetet, szóval azt hiszem, hogy bőven lesz olyan téma, amiről tudunk majd beszélgetni. Azonban ami elsőre kihallatszódik nekem, és ami nagyon megfog, hogy szereti a komoly zenét.
-Nem gondoltam volna, hogy olyan emberrel fogok összefutni aki szereti a komoly zenét. Csak mert én nagy rajongója vagyok. Jó mondjuk az nem ilyen utcán sétálós zene, hanem otthon, nyugiba jó berakni egyet-kettőt. Vagy legalábbis szerintem. Amúgy, zenélsz is? Vagy „csak” hallgatni szereted?
A csaknál én magam is mutatom a macskakörmöket, nehogy azt higgye már, hogy ezzel lenézem, vagy bármiféle ilyen érzelem van bennem amiatt, hogyha nem zenél. Én konkrétan ezért szerettem meg a komoly zenét, mert amikor zongorázni tanultam, akkor éjjel nappal ilyesmiket hallgattam, és megszerettem.
-Amúgy te is nagy művészet barát vagy akkor. Fotózás, színészkedés, táncolás, és szerintem a műköröm készítés is egy elég modern fajtája a művészetnek, vagy te nem így látod?
Kérdezek rá, hiszen ő mégiscsak szakavatott. Én nem nagyon tudok erről semmit, csak azt, hogy szépek, jók, és nekem tetszenek általában, és ennyi. De szerintem ez normális is egy fiútól. Nem hiszem, hogy sokan lennénk, akik többet tudnak a műkörömről. És mondjuk rá szerintem ez nem is nagyon fog változni. Vagy legalábbis nálam nem nagyon fog, az egyszer biztos.

12Griffith Park ~Cassandra & Will~ Empty Re: Griffith Park ~Cassandra & Will~ Csüt. Szept. 13 2012, 04:40

Cassandra Hamilton

Cassandra Hamilton
~ Staff team ~
Mikor előadta azt a kis nem is tudom minek nevezzem..., dolgot. Akkor igazán viccesnek éreztem a szitiációt. Elvégre hogyan lehetne valakit megihletni amikor azt se tudjuk, hogy létezik e egyáltalán. De Will annyira hitelesen és aranyosan adta elő a dolgot, hogy csak egy gyengéd barátságos mosolyt küldtem felé és nem nevettem ki.
- Hát ez igazán jólesik. - mondtam még mindíg mosolyogva.
De ebből még mindíg nem tudtam meg amire igazából kíváncsi voltam, így aztán vártam még egy kicsit még mielőtt én kezdtem volna bele a csacsogásba, és ennek meg is lett az eredménye. Mégpedig egy válasz formályában.
- "Azonban azt hiszem, hogy nem pont ilyen válaszra vártál. Azt hiszem azt még el kell mondjam, hogy nem vagyok szerelmes jelenleg, és régóta nem is voltam. Most van alakulóban egy kapcsolatom, és hát remélem, hogy összejön a dolog. Szóval ilyen fajta ihlet nem szállhatott meg. Bár úgy biztos könnyebb, és hitelesebb lenne az egész." - válaszolta kedvessen Will.
amivel nagyon meglepett. hogy lehet az, hogy egy ennyire aranyos fiú még facér, hát ezt én nem értem, de mindegy is. Ugyanis a legérdekesebb rész még csak ez után jött.
- "Amúgy arra gondoltam, hogyha van kedved, akkor valamikor előadhatnánk a suliba, már ha van rá mód, mert ezt nem tudom. Régen művészeti suliba jártam, ott lehetett. Van kedved hozzá?" - nézett rám nagy boci szemekkel, amiről eddig azt hittem, hogy csak a lányok képesek rá, de ezek szerint tévedtem. Ismételten.
- Ha van rá lehetőség akkor szívesen előadom veled, de majd csak akkor ha befejezted. Tudom jól, hogy a jó munkához idő kell. - kuncogtam egy kicsit, és Roxi kobakját simogattam rendületlenül.
Úgy tűnik a mesélés, mégtöbb történetet hoz a felszínre és ez valamilyen szinten jó dolog, de azért mégis csak tartok egy kicsit ettől az egésztől. Ki tudja mi lesz ennek a vége. Azt se gondoltam volna, hogy meglepem a komolyzene iránti szeretetemmel.
- Ebben teljesen egyetértek veled, de ami a zene és az én kapcsolatomat illeti, nem a legsikeresebb. Maradjunk annyiban, hogy szoktam énekelni és tudok is annyira amennyire egy színésznőnek nagyon muszály, de azon kívül a semmivel egyenlő a tudásom zene szintjén. - válaszoltam egy kicsit zavarba esve.
Will társaságában csak úgy rohan az idő, így aztán az sem tűnt fel, hogy lassan már indulnom kellene. Csak csacsogok tovább és tovább a feltett és fel nem tett kérdésekre válaszolva.
- De igen, én is így gondolom, de vannak akik nem így gondolják. Bár tudom, hogy ez nem jelent semmit és, hogy nem kellene velük foglalkoznom, de akkor is zavaró ha valaki lefikázza azt amit szeretsz csinálni. - válaszoltan egy csipetnyi csalódottsággal a hangomban.
"Nem szabad olyanokkal foglalkozni akik rosszakat mondanak arra amit csinálsz, mert azok mind csak írígykednek rád." mondogatja mindíg a nevelőanyám. Mint ha ez olyan könnyű lenne. Pedig egyáltalán nem az. Sokkal rosszabb mint azt bárki gondolná.
- Will egy élmény veled beszélgetni, de sajna lassan mennem kellene, mert még ezer a dolgom. Remélem azért a suliban összefutunk majd. - mondtam kicsit szomorkásan, de mégis mosolyogva, miközben feltápászkodtam és leporoltam a nadrágom.
Rossz lesz elvállni az egyetlen olyan embertől akit ebben az egész kócerájban ismerek. De egyszer mindenre sorkerül.

[You must be registered and logged in to see this link.] viselem!
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.] hallgattam írás közben


_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Cassandra Faye Hamilton
Mi választjuk meg az utunkat.
Az értékeink és a tetteink, ezek határozzák meg, hogy kik vagyunk.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.